Galatasaray Çalışanından Şok Mektup

Burak Keskin

10 Numara!
Bizler Galatasaray için paramızı, vaktimizi harcarken meğer kimler Galatasaray'dan ne menfaatler elde ediyormuş.Bizim olsun küçük olsun anlayışıyla yönetilen Galatasaray'da ki şok edici gerçekler işten çıkarılan bir Galatasaray çalışanı tarafından kaleme alındı.İşte o mektup;

İşten çıkarttıklarından biri de benim. bana göre Galatasaray, çalışanına değer vermeyen bir kurumdur. kurumsallaşma bahanesiyle kulüp kaynaklarının her geçen gün daha fazla oranda tanıdıklara ve birinin adamı olanlara peşkeş çekilmiş olduğunu düşünüyorum. bence kulüp bakkal dükkanından hallice yönetiliyor. çalışanlardan biri olarak yaşadıklarımı ve gördüklerimi anlatsam palavra attığımı düşüneceğiniz kadar berbat şeyler oluyor içeride. şu anda da aldığım duyumlara göre idari çalışanlar arasında isyan varmış ve kalem oynamıyormuş.

Türkiye'de şebinkarahisar gücü kulübünün kurumsallaşması ihtimali var ama Galatasaray'da böyle bir ihtimal yok bence. liselilerin ahbap çavuş ilişkisi nedeniyle işini iyi yapan insanlar asla hak ettikleri yerlere gelemeyecekler, nerede bir baltaya sap olamamış bir gs liseli, onun karısı, çocuğu, kardeşi, kuzeni varsa donanım(sızlık)larına bakılmadan, tepeden, pozisyonların üzerine çökecek bana göre. böyle gelmiş ve böyle gidecek, değiştirmenin hiçbir yolu yok... "bu harcama gereksiz, bu şirket bize vermediği hizmetin faturasını kesiyor!" diye kıçımı yırttığım durumlarda, aldığım cevap aşağı yukarı hep şöyle oldu: "ya o şirketin sahibi benim liseden devrem, maddi zorluk yaşıyor, biz de ona destek olacağız."

Bu kulüpte çalışmaya başlamadan önce tutkulu bir Galatasaray taraftarıydım. hayatını beşiktaş'a göre belirleyen ruh hastası babama rağmen Galatasaraylıydım üstelik. 12-13 yaşında, yaşıtları hey girl okurken fotomaç alıp transferleri takip eden, odasının duvarları maçlardan karelerle kaplı, okan'ın bacağı kırıldığında hüngür hüngür ağlayan, prekazi'nin monaco'ya attığı golden sonra çığlık çığlığa tek başına evden sokağa fırlayan bir çocuktum. şurada çalışmaya başladıktan Galatasaray'a dair ne varsa tiksindim. en çok dokunan şeylerden biri de bu; çocukluk hayallerimi öldürdüler resmen.

Tasarruf tedbirlerinden bahsedilmiş... şahsi kanaatimce bırakın sneijder'ı, sevgili yöneticiler yedikleri yemekleri ayda 1 hafta kulübe fatura etmeseler hepimizin maaşı fazlasıyla çıkar, üstüne bir de zam alırız. bunu yazarken bile kahkaha attım, zira biz bileğinin hakkıyla çalışanlar, siz taraftarlar, şişko adamların göbeğini daha da büyütmek için oraya buraya koşuşturup duran böcekleriz sadece. insan değiliz. geçindirmemiz gereken evlerimiz, ailelerimiz, çocuklarımız yok.

Şu iki yıldır bu kulüpte yaşadıklarımdan sonra artık insan gibi hissetmiyorum. elimden de hiçbir şey gelmiyor, öyle boktan bir çaresizlik hissi yaşatılan şey... bana bunları yaşatanların, benim yaşadıklarımı yaşamadan ölmemelerini diliyorum ama bu düşünceye de gülüyorum. kötüye bir şey olmayacağını burada öğrendim ben. yine de çocuklarımın hakkının kursaklarında kalmasını temenni ediyorum. yediğiniz haklarımız size haram olsun."

Kaynak:Sosyal Medya

Doğruysa eğer bu yazı gerçekten içler acısı bir durumda klüp. Yazıklar olsun bunları yapanlara.

GT-I9300 Tapatalk

Çok doğru yazmış...

Sömürdüler de sömürdüler GS ı..

Hatta biriside yazmısdı bir yöneticinin karısının danışmanlık şirketi söğüşlüyor GS ı diye..

GS da işler böyle yürür. Her zaman nemalanan birileri vardır.

Oraya gelmeye çalısanlarda GS ın adını kullanıp ceplerini doldurmak isteyen insanlar .

İnsanlar asla hak ettikleri yerlere gelemeyecekler, nerede bir baltaya sap olamamış bir gs liseli, onun karısı, çocuğu, kardeşi, kuzeni varsa donanım(sızlık)larına [COLOR=#009900 !important]bak[/COLOR]ılmadan, tepeden, pozisyonların üzerine çökecek

Bu is hayatının her dalındada böyle malesef :(

Yonetimin personeli azaltma kararinin ne kadar dogru oldugunu tasdikleyen bir mektup.

Kardeşim zaten bu kadar borç başka türlü açıklanabilir mi?Real Madrid kadar borcumuz var.Ne alıyoruz da bu kar borç oluyor?Yıllarca bonservisi elinde kazmalarla oynadı bu takım.Yeni yeni yüksek bonservisler ödenmeye başladı o da son 1-2 yıl.Asalak binleri beslemek için mi var lan bu taraftar.

Son düzenleme:
İşten çıkarılan birinin olayın acısıyla ( kuyruk acısıyla da denebilir) kaleme aldığı bir yazı olarak görmek de pekala mümkün.

Ama içeriğinde söylediklerini bilmeyen var mı? Galatasaray on yıllardır artan bir şekilde kirli bir lobinin, çıkar grubunun, Galatasaray Spor Kulübü ve taraftar üzerinden kendi hegemonyasını yeniden ürettiği, kulübün potansiyelinin ve harcamalarının çok altında başarılar elde edilmesine göz yumduğu bir talihsizliği yaşamayı sürdürüyor. Maddi ve manevi sömürü altında koskoca spor kulübü. Bu kişinin kaleme aldıkları olmasa da bilinen birşey zaten.

Bu metni medyanın kaleme aldığını düşünüyorum, malum Galatasaraya bel altı vurmak moda...

Ama gerçekse diye görüşümü de belirteyim;

"Çıktığı kapıyı çarpmayı marifet bilen gerizekalı, iyiki xtiri çekmişler sana..."

Allah muhafaza, ekmek yediği kaba tükürmeyi asla düşünmeyecek birinin işine son verselerdi çok daha kötü olmaz mıydı?

Yönetim, işten çıkarmaların hangi pozisyonlarda yapıldığını; Aysal başkanlığının ilk ve son günleri itibariyle, tek tek bütün birimlerdeki personel sayılarını, karşılaştırmalı olarak açıklamalı...Müstafi başkanımız adına, ortaya hiçte iyi bir tablo çıkmayacağını kuvvetle tahmin ediyorum. Diline pelesenk etmekten artık tiksinti verdirdiği 'Kurumsallaşma' kavramına aykırı, akla gelebilecek ne varsa yaptı, olumlu diyebileceğimiz somut hiçbir şey de bırakmadı arkasında, kaçıp giderken!:mad:...

Sanarsin kpss ile atanmista giderken atar yapip cocuklarimin hakki diye agliyor. Sende oraya birilerinin yerine geldin demek ki onun bedduasida sana yapisti bide boyle dusun

Kurumsallık falan bahane. Senelerdir soygun yapılıyor. Artık birinin buna dur demesi şart.

12-13 yaşında fotomaç okuyan birinin Prekazi'nin golünde sokağa fırlaması :) Senaryoda mantık hatası var.

bu yazilanlar gercektir, dogrudur ve dahada beteri oluyordur icerde bunlari göremeyen Galatasaray düsmanidir. Liseli zihniyeti cökmeli.

Ekşi yazarı.

3 kuruşluk adamlar için garibana saldırmayın.

bunların gerçekliliğini anlamak için böyle mektuplara gerek yok. daha önce bir yönetici de anlattı bunları. kulüpten tüm yöneticiler, akrabaları, ahbapları herkes nemalanıyor. herkes kulübü soymaya gelmiş. kim ne kadar çalabilirse yanına kar kalıyor.

ISRARLA YAZIYORUM. BU KULÜBÜN LİSELİLERİN SAÇMALIKLARINA VE ÇIKARLARINA DAHA FAZLA KATLANMAMALIYIZ. KULÜBÜN SAHİBİ LİSELİLER DEĞİL TARAFTAR OLMALI. ACİLEN BU LİSELİ ZİHNİYETİ DEĞİŞTİRMEMİZ GEREKİYOR. ÖRGÜTLENELİM, KULÜP TÜZÜĞÜNDE DEĞİŞİKLİK YAPILANA KADAR( BURADAKİ KASIT DİLEYEN HER GALATASARAY TARAFTARININ KULÜBE ÜYE OLMASININ SAĞLANMASI, ÜYELİĞİN KOLAYLAŞTIRILMASI, LİSELİ AYRIMININ KALKMASI, SEÇİMLERDE OY KULLANMA YETKİSİ) GEREKİRSE STORE LARDAN ALIŞVERİŞ YAPMAYALIM, MAÇLARA GİTMEYELİM. TARAFTARSIZ İSTEDİKLERİNİ YAPSINLAR BAKALIM NE KADAR GÜÇLÜLER.

BİZE BİR BAŞKALDIRIŞ LAZIM. KİMSE KUSURA BAKMASIN. SIKLDIM BU NEMALANMALARDAN. LİSELİSİN DİYE KULÜBÜ SÖMĞÜMEYE GEREK YOK.

LANET OLSUN BU DÜZENE. BU KADAR DA OLMAZ YAZIKLAR OLSUN.

dogru veya yalan ama birseyler dogru gitmiyor son bir kac yilda, gelirimiz müthis yükselmis kene giderimizde korkunc artmasi cok tuaf, son bir kac yilda sampiyonluk olsun CL olsun stad geliri olsun inanilmaz paralar kazandik belki galatasaray tarihinin en kazancli dönemiydi ama genede borc ayni kaldi. 600 fazla calisani var bu külübün bunlarin görevi ne ? ne is yapiyor bukadar insan acik acik burda torpili insanlar oldu kesin hic birsey yapmadan para kazanan kisiler, birileri gercek anlamda hersey ortaya koymali ve bir nester vurmali.

Yazı doğru ya da değil.

Liseci derin Galatasaray tayfası klübün kanını emiyor bu bilinen bir gerçek.

Klubü liseli vesayetinden kurtarmalıyız.

Aksi halde Galatasaray gerçek potansiyeline asla ulaşamayacak.

Geri
Üst Alt