Galatasaray Çalışanından Şok Mektup

Yazı doğru ya da değil.

Liseci derin Galatasaray tayfası klübün kanını emiyor bu bilinen bir gerçek.

Klubü liseli vesayetinden kurtarmalıyız.

Aksi halde Galatasaray gerçek potansiyeline asla ulaşamayacak.

aynen kardeşim yeni açtığım konuda ondan bahsediyorum, değerli görüşlerinizi bekliyorum.

Sanki Müge Anlıya mektubu yollamişta bir Annenin bir oğula yazdığı mektup sanırsın :asd:

"Yedikleri yemekleri, içtikleri şarabı kulübe fatura ediyorlar, her gelen kendi vasıfsız adamlarını dolduruyor, taraftar o kodamanlara göre böcekten farksız" demiş.

Hadi canım siz de bunların hiç doğru olma ihtimali var mı, hiç inanabiliyor musunuz bunlara.Mesela Bülent Tulun hiç öyle şeyler yapar mı, melek gibi adam yahu !

Adnan polat sportif olarak batırmasa lisecileri bitircekti

Buna inanmak mumkun degil. Su mektubu bu forumda ki herkes yazabilir bilinmeyen veya medyada soylenmeyen bir sey degil. Gercekten biri boyle bir sey yazacaksa cikip ismini soyismini de yazsin baska seylerin arkasina saklanmasin. Dedigim gibi bunun gercek oldugunu dusunmuyorum muhtemelen biri sosyal medyada yazip paylasti ve insanlar ciddiye aldi her zaman ki gibi.

Dün Ekşi Sözlük'te görmüştüm, oradan bu yazı. Yani ne bileyim Bilgin Gökberk okursanız her hafta, sizde buna benzer bir yazı yazabilirsiniz, genelde öyle çok şaşılacak bir şey yok yazıda.

Geri
Üst Alt