Galatasaray Camiası Point Hotel'de Bir Araya Geliyor

Beşiktaş'ın Feda projesinin bir benzeri Galatasaray'da "Tek Bilek Tek Yürek" sloganı altında hayata geçiyor. Sarı-kırmızılı yönetim, bugün 18:30'da başkan Dursun Özbek'in sahibi olduğu Point Otel'de bu bilekliklerin lansmanına imza atacak.

Kulübe hizmet etmiş eski başkanlar, sporcular ve camianın duayenleri bu tanıtıma özel olarak davet edildi. Futbolcuların bileklikleri tanıttığı fotoğraf ve videolar saat 19:05'ten itibaren sosyal medya hesaplarında paylaşılmaya başlanacak. Sarıkırmızı renkten oluşan Galatasaray bileklikleri Galatasaray Store mağazalarında 10 ila 20 TL'lik fiyatlarla satılacak.

Basrolde Sneijder'in oynadıgı tanıtım filmiyle baslayacak geceye Galatasaray tarihinde büyük yer edinmiş Fatih Terim,Mustafa Denizli gibi isimlerin yanı sıra Ünal Aysal,Faruk Süren,Mehmet Cansun gibi isimlerinde katılması bekleniyor.

Kurtulus yakin!

İnce bileklik olmasın, havlu bileklik olsun 1-2 tane alırım. Şunlar gibi ;

rqccp.png

Yargılanacaksın

tursun kendi reklamı yerine başka otelde toplanıp otelin reklamını yapsa daha fazla gelir elde eder. :asd:

Bu bileklik olayi bana nedense azizin bir milyon fenerli kampanyasina hatirlatiyor, kendileri proje düsünmesin ancak taraftardan destek beklesin karsilinda ancak FFP masalari anlatsin.

zirnik koklatan ayni senin gibi olsun tursun. senin gibi cirkin, palyaco kilikli olsun.

zirnik koklatmam sana ve senin gibi capsizlara.

point otelin de basina yikilsin.

zirnik koklatan ayni senin gibi olsun tursun. senin gibi cirkin, palyaco kilikli olsun.

zirnik koklatmam sana ve senin gibi capsizlara.

point otelin de basina yikilsin.

Mesela takımdan yollanacak tek topçunun maliyetinin 10'da biri kadar gelir elde edilir mi acaba?

Tanesi 10 TL den 1 milyon tane satilsa (ki okadar satilmaz) 10 milyon TL elde edersin. Yani Hamit in maasi :D

Basliyor galiba. Cok heyecanliyiz.

Hamiti bu yaz yollasaydınız o bilekleri satmanıza gerek kalmazdı

Çaldığınız gibi koyun yerine. Benden kuruş çıkmaz. Çünkü dürüst değilsiniz. Çünkü çaldınız ve yine çalacaksınız.

Futbolcudan feda isteyecegine, yine her zamanki gibi taraftardan istiyor Dursun..

Çok güzel otelinin reklamını yapıyor. Yoksa bir işe yarayacağı yok bu organizasyonun.

Geri
Üst Alt