Galatasaray CAS'a Başvurdu

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
SON DAKİKA! Galatasaray, UEFA'dan gelen ceza nedeniyle CAS'a başvurduğunu borsaya bildirdi

KAP'a yapılan açıklama:

Şirketimiz,

UEFA Finansal Kontrol Kurulu (CFCB) Yargı Komisyonu tarafından 2 Mart 2016 tarihinde tebliğ edilen kararı Court of Arbitration for Sport "CAS"'a (Spor Tahkim Mahkemesi) götürme kararı almış ve ilgili başvuru Şirketimiz tarafından yapılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

PORTAL HABERİ

Moderatör tarafında düzenlendi:
Büyüklerimizin güzel bir lafı vardir, Dursun baskan için geçerli olsa gerek bu... Büyüklerimiz der ki "sende s.ke sürülecek akıl yok"

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dursun kendine cok guveniyormus, basimizi daha da cok belaya sokarsa bak ozaman noluyor.

Umarım ceza 2-3 yıla çıkmaz.Pek hayırlı hamle değil.Cas olayı sıkıntı

Yönetimin güvendiği ne olacak yahu adamların savunması bakın bileklik satıyoruz bu müthiş savunmayı gidip birde CAS'a anlatmak istiyorlar heralde. İşin aslı tüm mesele bence dostlar alışverişte görsün bakın işte yönetim çalışıyor elinden geleni yapıyor vs. bir beklentileri olduklarını sanmıyorum.

Artarsa bir dakka duramaz orada.

Ne savunması yapacaklar acaba.Aysal'ın store ile ilgili iddialarına da cevap vermeden geçtiler.

Avukatlari zengin etmekten baska bir sey degil. Biz kendi kendimize ceza veriyoruz zaten. Bu sezon avrupaya katilma hakki elde edip cezamizi cekecegimizi hic sanmiyorum. Abv dursun.

Bunlar taraftarı hasta eder,lan bırak dlyrk minimum ceza yedik ilk4e takımı sokmaya çalışmayı düşünün,yine takımı basında karıştırcanız yok yere

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Ceza artar diyenler,CAS daha önce ceza arttırımı yaptı mı?
Şike davasında cezaların yetersiz olduğunu diyenler onlardı ama ceza arttı mı?

Sacmalik ya. Illa gidip cezayi arttiracak bu davarlar.

cezayı arttıracak ki avrupa için iyi kadro avrupa için başarı beklentisi olmasın.

bu sene transferden 10m dolar kar yaptık, gelen parayı direk borca yatırdık ama döviz kurlarının ani artışı zararımızı yükseltti.
Elimizden geleni yapıyoruz falan diyecekler herhalde.

+1 daha gelirse artik buralar yangın yerine döner acaba böyle bir garanti mi aldilar ne yapti bunlar.

CAS deyince aklıma gelen direkt ceza artırımı oluyor. Çok büyük riske girdik. Ya herro ya merro. Merro tarafı olursa ceza 2 seneye çıkar.

Ben min. 2 sene alırız diyordum UEFA insaflı davrandı 1 sene verdi. Bizimkiler hala kaşınmak için delik arıyor. Umarım CAS savunması da UEFA savunması rezilliğinde olmaz.

CeYsfsGXIAE8LeE.jpg

Geri
Üst Alt