- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
Türkçe hariç kaç dil biliyorsun?Her millet için canım kardeşim. Sadece Türkçe dediğimi anladıysan harbi eğitim şart
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eğitim, denetim ve uygulama şart
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türkçe hariç kaç dil biliyorsun?Her millet için canım kardeşim. Sadece Türkçe dediğimi anladıysan harbi eğitim şart
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sanki sahada top oynayacak doktor abimiz......TV'den verilirse kusra bakmasınlar popomu kaldıramam![]()
u21den ahmet sivri,batuhan tekin,celil gayet iyiler.sağbek ali ülgen ve solbek furkan korkutun biri u 18 biri 19 mili takım oyuncusu.altınordudan gecen sene gelen selcuk öztürk de yetenekli diyolar.---------Carrasco
Tarık Koray Denayer Lato
------Fernando (boş)
Yasin Atalay (boş)
----------Sinan
Yedeklere bakCarrasso, Denayer, Fernando ve Atalay dışında 7 tane u17 oyuncusu koy aynı etkiyi yaratır bu maçta
şu an giribim zatenSanki sahada top oynayacak doktor abimiz......
devredip beni yollarsin yakışıklı abimTV'den verilirse kusra bakmasınlar popomu kaldıramam![]()
gecmis olsunşu an giribim zaten
hep ayağımdagecmis olsundoktora gittin mi
Gençler için ve oynamayanlara fırsat bunlar. Lato, Feghouli de maç ritmi yakalamalari için oynar.
SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Feghouli milli mac icin gitti hocam.Gençler için ve oynamayanlara fırsat bunlar. Lato, Feghouli de maç ritmi yakalamalari için oynar.
SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi