Galatasaray, Cristian Zapata ile Anlaştı İddiası!

Muhtemelen Cahill ismi cikmasaydi piyasaya bu adama bakis acimiz daha farkli olabilirdi. insallah taraftar hataya dusmez

Yalancısın olm, oturduğun yerde 50 tane yalan söyleyen adamsın, pardon adam demişim.

Karda yürüyüp izini belli etmeyen, hizipçi sinsilerden olmaktansa, yalan söylediğini bile söyleyecek dürüstlükte olmayı yeğlemişimdir. Bunun için adam olmayacaksak varsın olmasın.

Bak iyi aforizma oldu.

Hürmetler.

Bu arada Nagatomo ile kıyaslamayın Zapata'yı

Nagatomo'nun son yıllarda çıktığı maç ortalaması çok daha fazladır.

Yorumlara bakılırsa yeni bir nagatomo vakası geliyor

Zabata kapakları takacaktır

Formda ve diri bir stoper lazımdı aslında ama Fatih Terim'in elinde Donk bile ne duruma geldi. Zapata da iyi işler yapabilecek potansiyele sahip.

Her şeyi devletten beklememek lazım. Ayrıca aforizma olduğunu da belirttim.

Ama insanların %50'den fazlası böyle diyeyim. Hayatı ''açık seçik aşk bandosu kıvamında, samimi'' yaşayanlara selam olsun.

Akşam bence bu konuyu tartışın yokluğumda. Bizim grupta da var mı böyle biri diyerek zehri salıyorum?

İyi forumlar.

Her şeyi devletten beklememek lazım. Ayrıca aforizma olduğunu da belirttim.

Ama insanların %50'den fazlası böyle diyeyim. Hayatı ''açık seçik aşk bandosu kıvamında, samimi'' yaşayanlara selam olsun.

Akşam bence bu konuyu tartışın yokluğumda. Bizim grupta da var mı böyle biri diyerek zehri salıyorum?

İyi forumlar.

Şu insanlara attığın bok kadar kendini düzeltmeye çalışsan keşke, yalancılığı bile meşrulaştırıyorsun kendini aklamak için.

Danynin ust modeli okudugum kadariyla

İyi transfer kötü diyenler cahill gelse bile birader bu da ağır deyip sovecek tipler ayrıca cahillin gelecegini düşünenlerin polyannaligina hayranım

Geçen sezon Milan'ın stoper yedeğiydi.
Makul bir ücrete fena bir stoper olmaz diye düşünüyorum.
Ama tabii CL hedefleri için yetersiz.

bize pepe gibi bir stoper lazım. bizi bir adım yukarıya taşıyacak

Kulübeye transfer.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan sanki defansımız da chiellini ramos oynuyor. Maicondan iyidir her türlü, cahill olsa iyi olur ama olmuyorsa maddi imkanlar doğrultusunda kötü olmaz.

Geri
Üst Alt