Yunus Coşkun
10 Numara!
- 23 Aralık 2019
- 10.802
- 7.086
- 1.248
Gerek yok ne demek ya? Penaltı penaltidir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dostum skor vermiştim görüp oynadın mıPenalt bekledigimzi p degil ama kırmızı net kırmızı orada yediler yine kırmızı 3 oldu bu. Ligde ucl de de ispanyol yemisti 4.mactir ust uste kırmızılar çıkmiyor
Sokarım ucuzuna pahalisina admirim. Eşit şartlarda yarismiyoruz bu itlerle. O yuzden algıyı hep kendinde tutacaksinMac konusunda da dedim, ucuz penalti olurdu yani verilmemesi daha dogru ama suan medyada Fenerliler son pozisyondan dolayi Samsun'un iki puani calinmistir diye algi yapiyor, o yuzden bu algiyi kirmak icin bu tur mesajlar atilabilir resmi sayfa tarafindan.
Üstad bu gibi paylaşımları sabahtan akşama kadar yap, kimseyi zerre salladığı ve etkilediği yok.Dedikçe Yasin Kol gibiler gelip doğrar. Haklısın ama aynı fikirde değilim. Ağlamayana meme yok maalesef.
Çirkefleşmek zorundayız sevgili Cengiz.
nasıl değil lan kazımın ayağına basıyorPenalt bekledigimzi p degil ama kırmızı net kırmızı orada yediler yine kırmızı 3 oldu bu. Ligde ucl de de ispanyol yemisti 4.mactir ust uste kırmızılar çıkmiyor
Bu ifaden de doğru fakat sessiz kalamıyorsun. Görmezden geldikçe ezmeye çalışıyorlar bu sene.Üstad bu gibi paylaşımları sabahtan akşama kadar yap, kimseyi zerre salladığı ve etkilediği yok.
Yasin Kol gibi hakemleri maçlarımızdan böyle uzak tutamazsın aksine yarın bir gün çok daha net penaltını yediklerinde yaptığın paylaşımın da ses getirmez.
Aynı şeyi Koç denedi, kasıtlı olarak haklı haksız her şeye ağladılar, bir noktadan sonra sadece goy goy malzemesi oldu açıklamaları.
Görmedim knk 3-2 mi demiştinDostum skor vermiştim görüp oynadın mı
Maçtan 15 dk önce 3-2 skoru vermiştimGörmedim knk 3-2 mi demiştin
Yayınladılar ya. Hatta penaltı pozisyonundan önce yayınladılar.Yaw Allahim yarabbim sadece penaltı mi allah aşkına kırmızı kartı niye yayınlamiyorsunuz abi. Davinsonun baldırını deldi herif.