Galatasaray, Dedic İçin Teklif Yaptı

resmen salzburgla taş taş geçmişiz 7 teklif ederek.Olurda alabilirsek dursun beye dursun başkanım derim

7 Milyon var herkese teklif ediyoruz gibi bir dönem.

Dedic’i takip etmedim ama Bundesliga da kalburüstü takımda oynayan 21 yaşında adamı menajer şirketi de Rogon ise 11-12 den aşağı sakatlığa rağmen vermezler.

Oyuncunun topla cikislari cok iyi duruyor ama savunmasi nasil ve saglam mi ona bakmak lazim savunmasi olmayan beki kapidan sokmasinlar bekin onceligi savunmadir

Doue için alternatif diyorlar ama bu Dedi daha iyi adam anlatılanlar göre. Oyuncu hakkında hiçbir fikrim yok benim.

Doue için alternatif diyorlar ama bu Dedi daha iyi adam anlatılanlar göre. Oyuncu hakkında hiçbir fikrim yok benim.
Sakatlık sorunu varmış sanırım. 80 gündür sakatmış o yüzden alternatif olabilir. Sakatlık kısmına iyi bakılmalı ama bence bu piyasa haberi de olabilir Dedeler vermişti ilk Doue ismini ve en son hafta içi gelecek dediler bakalım.

7 Milyon var herkese teklif ediyoruz gibi bir dönem.

Dedic’i takip etmedim ama Bundesliga da kalburüstü takımda oynayan 21 yaşında adamı menajer şirketi de Rogon ise 11-12 den aşağı sakatlığa rağmen vermezler.
Son senesiymis

eksileri elbette mevcut .
genel ozellikleri prototipi baglamin da - all around player - tandansli bir yetenek... ozellikle , begendigim *cl performansi ayri irdelenesi bir surec .

*gelirse -arti eksisine dair nacizane yorumumu yazmayi dusunuyorum.

saygi ve selamlar .

holosko+bir miktar para gibi elimizde 7m var herhalde herkese random teklif gidiyor
boey 28 ocak 2024'de bayern'e katildi
bugün 7 temmuz 2024
161 gün oldu, hala bir sag beke imza attiramadilar.

Geri
Üst Alt