Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimse de dememis neden tek bir dizilis?
Futbol da sadece ak ve kara mi var?
Futbolda sadece ak ve kara yok; ille tek bir dizilişin geçerli olması gerektiğinde ısrar etmek de saçma olur...
Ancak birilerinin 4-4-2 veya başka bir dizilişin ligimize ve kulüp takımımıza en uygun format olduğunu iddia etmelerinde de bir mahzur göremedim...
Benim de anlayamadigim birsey var neden millet 4-4-2 de israr ediyor. Yani elinde bunu oynayabilecek oyuncu kadrosu olur da anlarim ama senin ön liberon Selcuk, kanatlarin defans nedir bilmeyen adamlarla dolu. Sag bekin defansi soru isareti (hem Sabri hem Cavanda). 4-4-2 cok zor bir sistem, direncli takimin olmasi lazim. Ve bizim en büyük sorunlarimizdan biri direncsizlik.
Terim'in en buyuk basarisi ne? UEFA
Yanlis hatirlamiyorsam Uefa'nin ust turlarinda Hakan Sukur ile tek forvet oynuyorduk hemen arkasinda Hagi vardi...
4-3-1-2 oynuyorduk.O da 4-4-2'nin bir varyasyonu işte.
Ikinci forvet kimdi Hocam?
Arif Erdem.
Ceyrek , Yari ve Finalde Arif varmiydi yaw?
Hic hatirlayamadim ama sen var diyorsun vardir hocam. O zamanlar bebeydik tabi![]()
Ikinci forvet kimdi Hocam?
Arif yoktu diye hatirliyorum o maclarda...
Vardı tabi.Hadi çeyrek ve yarıyı geçtik onları hatırlayamayabilirsin de,final maçının tekrarını hiç mi izlemedin yav?![]()
![]()
Benim de anlayamadigim birsey var neden millet 4-4-2 de israr ediyor. Yani elinde bunu oynayabilecek oyuncu kadrosu olur da anlarim ama senin ön liberon Selcuk, kanatlarin defans nedir bilmeyen adamlarla dolu. Sag bekin defansi soru isareti (hem Sabri hem Cavanda). 4-4-2 cok zor bir sistem, direncli takimin olmasi lazim. Ve bizim en büyük sorunlarimizdan biri direncsizlik.
Izledim ama hatirlayamadim yine
Canli izlemeyince islemiyor beyine.
bunun üzerine reisin mallorcaya attıı golü izle reis
Real Mallorca 1 - Galatasaray 4 (16.3.2) - YouTube