Galatasaray 'Dev' Oynuyor

Melih Akan

Berlin Panteri
bourousis1.jpg

Galatasaray önümüzdeki sezon için kolları şimdiden sıvadı. Sarı-kırmızılılar Yunan pivot Ioannis Bourousis ile görüşmelere başladı

Sezonun final maçına yönetim kurulu kararıyla çıkmayan ve şampiyonluğu Fenerbahçe'ye kaptıran Galatasaray önümüzdeki sezona daha da iddialı hazırlanıyor. Nenad Krstic ile görüşen ama oyuncunun yıllık 2 milyon 7 bin Euro'luk maaşını yüksek bulan Galatasaray, lisetinin bir numarasına Real Madrid'in yunan pivotu Bourousis'i aldı.

1983 doğumlu oyuncu 2 metre 10 santim boyunda. Sırasıyla AEK, Olympiacos, Milano ve Real Madrid forması giyen dev pivot Yunan Milli Takımı'nın da değişilmez bir parçası. Bu sezon son anda Euroleague'de şampiyonluğu Maccabi'ye kaptıran Real'de de başarılı bir yıl geçiren Bourousis'in maliyetinin yaklaşık 1 milyon Euro olduğu öğrenildi.

Galatasaray oyuncu ile görüşmelere başlarken transferi sonlandırmak için İspanya'da Real Madrid ve Barcelona arasında oynanan final serisinin bitmesini bekliyor.

3puan

çok gavat ve çirkef bi oyuncu.ben beğenmem kendisini.ama ne zaman bi yunanistan-türkiye maçı olsa 20 sayı atar çekip gider.canı isterse yani

valla alırsak şikecilere tokat gibi cevap olur. zira kaç gündür bizim maça çıkmamamızı şubeyi küçültme nedeniyle yaptığımızı zannediyorlar.

Ne Bourousis'i bence bizim hedefimiz Paul Davis olmalı.

2 milyon tamam da 7 bin euro ne,ilk defa boyle bir maas duydum .s

1905*

Bourousis bence tam ihtiyacımız olan türden bir pivot. Bize sırtı dönük oynayabilen, şutu da olan birisi lazımdı. Gelmesini isterim.

Efes, Lasme ile anlaşmış bence o bize daha çok uyardı.

Tapatalk ile gönderildi.

Takir takir isini yapan bir basketbolcu. Bu yuzden rakipleri tarafindan fazla sevilmez.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

valla alırsak şikecilere tokat gibi cevap olur. zira kaç gündür bizim maça çıkmamamızı şubeyi küçültme nedeniyle yaptığımızı zannediyorlar.

Biz de ÜLKER ile birleşsek her daim rekabetçi oluruz. Onların yaptıkları ekstra birşey yok...Tam tersi Ülker sağladığı bütçe ve salonla onların can damarı...Bizim EFES ile birleşmemiz gibi birşey...Ha büyük takımlar isimlerini ve tarihlerini böyle ucuza satmazlar tabii...

Ortada haksız bir rekabet var yani, Ülker'in sağladığı bütçe çok fazla...Biz Fenerbahçe ile değil Ülker ile rekabet ediyoruz; hem de göreceli olarak daha küçük bir bütçe ile...Muhtemelen Ülker veya Efes ile biz birleşsek her sene EL'de Final Four oynardık...Nitekim Ülker'in ürün gamından Cafe Crown sponsorluğunda bile final oynadık zamanında ligde...

Fenerbahçe'nin basketbolda gerçekte var olan 1 şampiyonluğunu Ülker ile birleşerek(sponsor bile değil,ondan öte) 6'ya çıkarması üçkağıtçılıkta son noktadır...Ülker gelecekte kendini tamamen lağvederek geçmiş şampiyonluklarını da Fenerbahçe'ye saydırtacak. Herhalde bu kadar bedavadan şampiyonluk ve güç elde eden bir takım daha yoktur dünyada...Ve bunlar kendilerine "büyük" diyorlar :redface:

Fenerbahçe isterse 10 defa üst üste şampiyon olsun bu şekilde, hiçbir zaman büyük olamayacak. Nitekim BÜYÜK takımlar başka bir takımla birleşerek güç elde etme kurnazlığına girişebilecek kadar KÜÇÜK değillerdir..

Efese yetişmemiz lazım. Şampiyon hoca getirdiler üstüne birde Perperoglu.

Bourisis iyi transfer olur. Basketle çok ilgim yok ama izledigim maçlarda kendisini kaliteli gördüm.

Bu sene ki en büyük sorunumuz Arroyo haricinde ikinci bir yaratıcı oyuncu olmamasıydı. Bourousis yüzü dönük,sırtı dönük,ikili oyun vs.her türlü bitirebilmesiyle topu emanet edeceğimiz ikinci bir oyuncu olabilir. Savunmada belki Bonsu kadar zarar vermez ama pek savunma yönüyle ön plana cıkan bir oyuncu değildir. Zaten Real Madrid'de bu sezon ki P&R savunma zaafiyetinin basını Bourousis cekiyordu. Yinede sasırtıcı olsada tüm bunlara rağmen adet olarak Euroleague tarihinin en fazla blok yapan ikinci oyuncusu(ilki Vazquez).

Cok iyi transfer olur.

Ben Galatasaray'ın basketbol için büyük rakamlar harcayacağını düşünmüyorum.

ünal aysal inş. basketbola ciddi yatırım yapar bu son olaylardan sonra ciddi bir cevap vermeliyiz

Biz de ÜLKER ile birleşsek her daim rekabetçi oluruz. Onların yaptıkları ekstra birşey yok...Tam tersi Ülker sağladığı bütçe ve salonla onların can damarı...Bizim EFES ile birleşmemiz gibi birşey...Ha büyük takımlar isimlerini ve tarihlerini böyle ucuza satmazlar tabii...

Ortada haksız bir rekabet var yani, Ülker'in sağladığı bütçe çok fazla...Biz Fenerbahçe ile değil Ülker ile rekabet ediyoruz; hem de göreceli olarak daha küçük bir bütçe ile...Muhtemelen Ülker veya Efes ile biz birleşsek her sene EL'de Final Four oynardık...Nitekim Ülker'in ürün gamından Cafe Crown sponsorluğunda bile final oynadık zamanında ligde...

Fenerbahçe'nin basketbolda gerçekte var olan 1 şampiyonluğunu Ülker ile birleşerek(sponsor bile değil,ondan öte) 6'ya çıkarması üçkağıtçılıkta son noktadır...Ülker gelecekte kendini tamamen lağvederek geçmiş şampiyonluklarını da Fenerbahçe'ye saydırtacak. Herhalde bu kadar bedavadan şampiyonluk ve güç elde eden bir takım daha yoktur dünyada...Ve bunlar kendilerine "büyük" diyorlar :redface:

Fenerbahçe isterse 10 defa üstüste şampiyopn olsun bu şekilde, hiçbir zaman büyük olamayacak. Nitekim BÜYÜK takımlar başka bir takımla birleşerek güç elde etme kurnazlığına girişebilecek kadar KÜÇÜK değillerdir..

Bence birlesmeden guc elde etmek buyuk bir problem degil, sadece gucu o yolla aldigini kabul etmemek asil sorun. Fenerlilere sorsaniz kendi gucleriyle buraya geldiklerini sanarlar ki hala Avrupa'da basari elde edebilmis degiller o kadar buyuk butceye ragmen. Daha Final four goremediler.

Ben bizim de ornek olarak Turk Telekom ile birlesmemizi isterim, hem butcemiz rahatlar hem de iyice gucleniriz. Ondan sonra o sikecilere gununu gercek anlamda gosteririz. Butce nasil kullaniliyormus gorsunler, yari butcesinde takimiz ama adamlari dogduguna pisman ediyoruz. 2. macta hakkimizi yemeselerdi tarihin en anlamli basket sampiyonluklarindan birini almis olacaktik :) Saglik olsun, durusumuz yeter.

Geri
Üst Alt