Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Koc medyasi ile alakasi yok, bizzat Galatasaray muhabirleri yazip paylasiyor bu haberleri zaten.Koç medyasının takımı karıştırmak için çıkarttığı başka bir yalan haber. Ergen taraftarların fb ile b.k yarıştırmaya bayıldığını bildikleri için bize gereksiz harcama yaptıracak her şeyi medyada pompalıyorlar. O sağ beki listeye aldıysan oynatmasını da bileceksin. Kesinlikle böyle bir transfere karşıyım.
Allah da beni kahretsinAcilen almadı Feramuz.2 ay Gueue transferini nihayetlendiremedikleri ve çok kısa bir vakit kaldığı için bu hamleyi yaptılar.Gueu de herkese teşekkür ettiler ama biz hicbirsey anlamadık.
Sanırım bu konu hakkında benim de tam olarak söylemek istediğim şey bu renktaşım. Daha yaz transfer döneminde sağ bek için 9+2 milyon € bonservis ile transfer yaptık ama Ocak ayında yine bir sağ bek gerekiyor bizeMaalesef almalıyız.
Zaten Okan Hocanın Jelert'e güvenmediği biraz belli oldu şimdiye kadar. Sürekli açıklamalarında hazır değil derken biz sakatlık olarak düşündük ama kastettiği hazır değil sanırım doğrudan oyuncuyla alakalı bir durumKerem Övet: "Benim Jelert transferine dair duyduğum; Doue transferi yattıktan sonra panik yapıyorlar ve diyorlar ki 'çok fazla bize baskı var, bir an evvel birinin çıkması lazım', ardından bir kişi Jelert ismini getiriyor. Ne Okan hocanın böyle inanılmaz bir isteği var Jelert olsun diye, tamamen yani Galatasaray yönetiminin zorda kaldığı için yaptığı transfer."