Galatasaray, Di Maria'ya Teklif Yaptı

Abi ne gerek var ya, tamam yetenek ve tecrübe eksiği yok da Mertens ve Oliveira'yı görüyoruz işte nasıl düşüyorlar oyundan. Nelson, Marcao, Kerem vs gibi transfer lazım bize

2024 Temmuz'da Copa America var. Di Maria o turnuva için kendine bakıp gayretli oynayacaktır. Yalnız turnuvaya yakın Mayıs sonlarına doğru ben sakatım ayağı yapabilir

Oliyerine de bir Arjantin orta sahası aldık mı on numara iş olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok yaşlı. Bence çok riskli transfer. Zaniolo potansiyeline kavusursa daha faydalı olur. Satıldiysa bilmem ama şahsen 35 36 yasında oyuncu almam. Ronaldo bile cortladi. Mertensi görüyoruz. Hiç gerek yok.

Messi ve maradona (futbol literatülde) olmamış olsaydı ,es kaza arjantinin en yetenekli oyuncusu > di maria <

hafızam beni yanıltmıyorsa *benfica ile baslayan 'portekiz kariyerinde °~° rüzgar gibiydi. O dönem portekiz basının <manşet> ettiği bir kaç deyimi sizinle paylaşayım; (bu lig kolay geldi* ,şu kadarcık '()' delik olsa oradan da atar* ,benfica bu oyuncuyu tutamaz*

ara parantez - ( henüz milli^~^ dahi olmamistı*)

az ileri gidersek ayrılık geldi çatmıştı > [_] epl takımları da'ha görüşmelere başlayamadan *sayın perez transferi bitirip ☆> real madrid inişli uçak biletini *di marianin cebine koymustu.?

akabindeki donem oncelikle barcelona tathtı *IhI 'yıkılmıştı. . .

Yakışıklı* olmadığım için >> kapı dışarı edildim. Aç parantez (buna sonraki @postlarda geleceğim)

ferb'24 te 36 yaşına girecek -bir oyuncuyu ,dinamik bir futbol oynayan /takimima ben yakıştıramiyorum.

nice @dimaria'sız sampiyonluklara...

saygi ve selamlarimla .

Tv8 deki veteranlar takımımız için alıyoruz herhalde.

Messi ve maradona (futbol literatülde) olmamış olsaydı ,es kaza arjantinin en yetenekli oyuncusu > di maria <

hafızam beni yanıltmıyorsa *benfica ile baslayan 'portekiz kariyerinde °~° rüzgar gibiydi. O dönem portekiz basının <manşet> ettiği bir kaç deyimi sizinle paylaşayım; (bu lig kolay geldi* ,şu kadarcık '()' delik olsa oradan da atar* ,benfica bu oyuncuyu tutamaz*

ara parantez - ( henüz milli^~^ dahi olmamistı*)

az ileri gidersek ayrılık geldi çatmıştı > [_] epl takımları da'ha görüşmelere başlayamadan *sayın perez transferi bitirip ☆> real madrid inişli uçak biletini *di marianin cebine koymustu.?

akabindeki donem oncelikle barcelona tathtı *IhI 'yıkılmıştı. . .

Yakışıklı* olmadığım için >> kapı dışarı edildim. Aç parantez (buna sonraki @postlarda geleceğim)

ferb'24 te 36 yaşına girecek -bir oyuncuyu ,dinamik bir futbol oynayan /takimima ben yakıştıramiyorum.

nice @dimaria'sız sampiyonluklara...

saygi ve selamlarimla .

@Suat Kara abi sen misin

Kral topcuydu ama bırakalım hatıralarda kalsın...
Mata gibi olur...

5 milyon falan olmaz rüya görmesin

mertens'in önünde ilk 11 oynatilacak herhal

bunlara vereceğimiz paraya sağda-solda eldekilerden faydalanıp a kalite bir 8 numaraya yatırım yapmayı tercih ederim

Her türlü iddiasına varım

Di Maria gelirse sezonun oyuncusu olur

Bitik falan değil sadece eskisi gibi değil

Kendine deli gibi bakıyor 2024 Copa America hedefi var

Zaten oyun karakteri de satış modunda sahada yürümesine engel

Kazanmayı oldum olası önemseyen biriydi

Harikulade bir transfer olur

Mertens de kızağa çekileceği için verimliliği artar

İkisi orayı çok iyi götürür önümüzdeki sezon

Çok eskiden bu tip oyuncular 33-35 yaşlarında iken bizim büyük takımların ortalama ücret tarifesinde transfer edilebilirdi ve profesyonellik düzeyi henüz arşa çıkmadığı için bazıları beklentiyi karşılayabilirdi...

Şimdi öyle değil. CV si pek de 'Cream de la cream'' seviyesinde olmayan 35 yaşındaki Mertens bile iki yıllığına 7 milyon maliyetle transfer edilebildi...

Sezon ortasında filan hiç beklenmedik bir ihtiyaç hasıl olduğunda, tam ihtiyaç duyulan profile sahip, maliyeti çok uçuk olmayan bir ''Superstar'' transfer fırsatı söz konusu olmadığı müddetçe 35 yaşındaki hiçbir futbolcunun transfer edilmesini istemem...

Geri
Üst Alt