Galatasaray, Diarra'yı Listesine Ekledi!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
lassanadiarra_ozelhaber.jpg

Radyospor’dan Özgür Sancar’ın edindiği bilgiye göre oyuncunun Türkiye temsilcileri sarı kırmızılı yetkililer ve teknik heyetle bağlantı kurarak tecrübeli orta saha oyuncusunun tüm şartlarını anlattı.

Sarı kırmızılı yönetim UEFA’nın mali fair play kuralları çerçevesinde getirdiği kısıtlamadan ötürü serbest oyuncuları gündemine almaya çalışıyor. Lassana, serbest bir oyuncu; Marsilya’yla ilişiğini kesti.

YILLIK 2 MİLYON EURO

İmza parası olarak 3 milyon Euro istiyor, senelik 2 milyon Euro ücret talep ediyor. Galatasaray, imza parası olarak talep edilen ücret üzerinden pazarlık yapacak.

Kranevitter’in büyük olasılıkla Sevilla’ya gidecek olması, Genoa’daki Yunan oyuncu Tachtsidis’in teknik heyet tarafından beğenilmemesi, Lassana seçeneğini kuvvetlendiriyor.

TÜRKİYE’DE OYNAMAK İSTİYOR

Real Madrid’te oynadığı dönemde Fenerbahçe’nin de gündemine gelen, hatta İstanbul’a gelerek bir takım görüşmeler yapan Lassana Diarra, Müslüman olması sebebiyle de Türkiye’de oynamaya sıcak bakıyor.

MOURINHO DA DIARRA'YI İSTİYOR

Jose Mourinho da, Real Madrid’ten öğrencisi olan Mali asıllı Fransız oyuncunun durumunu yakından takip ediyor. Manchester United için orta sahaya Pogba’yı transfer etmek isteyen Portekizli teknik adam, bu transfer girişiminin başarısız olması durumunda Lassana’yı almayı planlıyor.

Özgür Sancar - Ajansspor

2 ay sonra görüsmelere baslamaya calisiriz herhald

Yıllığı Serdar Azizle aynıya dek gelecek yani ? Bu rakamlar doğruysa halada çingene pazarlığı yapmaya kalkıyorlarsa yazıklar olsun böle bi adam için

Bu adamın Marsilya ile 2019'a kadar kontratı yok mu nasıl alıyoruz onlar ile pazarlık yapmadan anlamadım.

S.Moscow ile anlaşacak sanırım. Ağırdan alırlar kesin.

Bu adamın Marsilya ile 2019'a kadar kontratı yok mu nasıl alıyoruz onlar ile pazarlık yapmadan anlamadım.

S.Moscow ile anlaşacak sanırım. Ağırdan alırlar kesin.
Karsilikli anlasarak ayrildi, yani serbest.

ses getirecek ortasaha bu olmalı

Yanına da İskandinav'lardan biri alınmalı.

Gel ulan gel.

Geçen sezon Marseille'de harikulade bir sezon geçirdi. İnşallah bir engel olmaz da gelir.

Lassana Diarra: I am free to leave Marseille - Goal.com

bu da haberi, tabiki sebebini bilmiyorum ama kulubu gidebilirsin demis. Bence de MVila yada Diarra yi kapmak sart.

[FONT=&quot]The player had previously had an agreement with Marseille President Vincent Labrune to leave for free this summer, but OM seem to have changed their mind in that regard and will now demand some form of fee in order for the player to leave the club.[/FONT]

Manchester United & Chelsea have made offers for Lassana Diarra | Get French Football News

Fikir değiştirmişler.

marsilya yönetiminden söz alsa ne olur

söz aldığı yönetici bir anda öbür tarafa yol alır ve kontratının gereği bonservis ücreti ödenmeden transferi gerçekleşmez

ayrıca EPL'ye gider bu arkadaş bize yar olmaz

gozdelinhonun kastettiği isim de diarraymış

merteri bursaya kaptırmasak iyiydi şimdi hürriyete kaldık.

Dursun çingene pazarlığı yapar Donk ile devam ederiz.

Sezon sonunda bir aralar serbest bırakmışlardı. Sonra ne yaptılar bilmiyorum. Geçen sezon harikulade bir performans göstermişti. Taliplisi çok olur diye düşünüyorum. EPL'ye dönmek istiyorum diye de açıklamalar yapmıştı Diarra ama ne olur bilemem tabi.

Biraz zor alırız ama alırsak müthiş olur.

Geri
Üst Alt