Galatasaray-Dinamo Bükreş maçı Ictimai Tv'de!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray-Dinamo Bükreş maçı Ictimai Tv'de!

şifreyi bilenler bilmeyenlere verse ne olur sanki

ictimai acık kanal biss şifresi vermek sorun olmasa gerek...

ben 1 dakika izledim sonra gitti...

off bulamadım ama neyse artık napacaz mecbur özete kaldık:(:(:(

maçı izleyemiyorum acil yardım bekliyorum

internette bulduğum bütün biss leri girmeme rağmen yinede açamadım kanalı napalım özete kaldık

eğer hala devam ediyorsa programlara maçın bitiminden hemen sonra cnntürkte bir spor programı başlıyordu o program içinde yayınlayabilirler (tam emin değilim bayadır izlemiyorum) belki ntvsporda verir.

bis nasıl giriliyor

Arkadaslar TVU da cok net yayin var ben izliyorum..

DNS ayarlarinizi

4 2 2 1

4 2 2 5 seklinde yapin prog.yukleyin..Kanal numarasi 21501

Maçın özeti hangi kanal verir bu saatten sonra ictimai tv yi acmayı gerek yok :)

yaw kardeş bn bu tvuyu yükledim d bu 21501 i nereye giriorz lütfen yardım

Valla şu biss key şifresi nin nasıl girildiğini bilmiyordum ama çok rahat bi şeymiş

İnşallah diğer maçlarımızıda İcimai televiziyası verir ( Azerice den kusmak geldi artık :D )

Dün maçı ictimai den izledim.Azeri Spiker Galatasaray ı öve öve bitiremedi.

şüphesiz Türkiyenin 1 numarası,azerbaycanda en çok sevilen takım, fenerbahçede iyi ama Galatasaray varken 2 numarada kalır gibilerinden sürekli övdü. Ultraslan Azerbaycan derneğinden bahsetti. izlerken çok keyif aldım.

Dün maçı ictimai den izledim.Azeri Spiker Galatasaray ı öve öve bitiremedi.

şüphesiz Türkiyenin 1 numarası,azerbaycanda en çok sevilen takım, fenerbahçede iyi ama Galatasaray varken 2 numarada kalır gibilerinden sürekli övdü. Ultraslan Azerbaycan derneğinden bahsetti. izlerken çok keyif aldım.

En onemlisi, Ercan Saatci'nin sozleri icin "Turkiye'de Galatasaray'in Turk dunyasinin gururu oldugunu ve bir dunya markasi oldugunu hala anlamayan insanlar var" dedi. Iste Galatasaray farki. Galatasaray tum Turk dunyasinin takimidir, hatta tum Islam dunyasinin...

Valla şu biss key şifresi nin nasıl girildiğini bilmiyordum ama çok rahat bi şeymiş

İnşallah diğer maçlarımızıda İcimai televiziyası verir ( Azerice den kusmak geldi artık :D )

Ama, Turk kanallarinin igrenc goruntu kirliliginden ve son zamanlarda kalitesizlesen mac anlatimlarindan iyidir degil mi? Ha bu arada bazi soz farklarindan dolayi garip gele bilir ama, yavas yavas alisicaksiniz.... :) Ictimai Turkiye'ye Azerbaycan Turkcesini ogretmekte kararli goruluyor... :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt