Tier 2 Galatasaray, Diogo Costa'ya Yıllık 8M€ Maaş Sundu

Ederson'un maasi 8 civari olacagina inanmiyorum zaten ciddi bir kaynak yok bunu iddia eden.

Orada 3.5 falan aliyordu yanlis hatirlamiyorsam, bizden alsa alsa 5-6 arasi birsey alir.

Simdi City 15'e razi olsa, kendisine de senelik 6 milyon euro versek 4 yilda total maliyeti = 39 milyon euro eder.

Diogo Costa icin Porto ile 30 milyon euro + 5 milyon euro bonuslara anlassak, kendisine de senelik 3.5 milyon euro'dan 4 senede total maliyeti = 49 milyon euro eder.

Aradaki fark 10 milyon euro. Biri 32 digeri 25 yasinda.

Ederson'un maasi 8 civari olacagina inanmiyorum zaten ciddi bir kaynak yok bunu iddia eden.

Orada 3.5 falan aliyordu yanlis hatirlamiyorsam, bizden alsa alsa 5-6 arasi birsey alir.

Simdi City 15'e razi olsa, kendisine de senelik 6 milyon euro versek 4 yilda total maliyeti = 39 milyon euro eder.

Diogo Costa icin Porto ile 30 milyon euro + 5 milyon euro bonuslara anlassak, kendisine de senelik 3.5 milyon euro'dan 4 senede total maliyeti = 49 milyon euro eder.

Verebilirmiyiz ki 35 milyonu ve onlar kabul etse bile bence çikmaz bizden o kadar

20 milyonumuz varsa kaleci icin petrovic icin niye zorlamadık,yada yunan filan genc bebeler ?

cok net kolpa haber city 40 milyon teklif etmişti kabul etmemişti porto

Yarin Haluk Yurekli'nin " Gectigimiz hafta bu programda bu masada ne demistik? Galatasaray Porto'ya yazili teklif mektubunu iletti. Olur olmaz bilmiyorum ama oradan cevap bekleniyor. Ederson'u ilk ben demedim ama duydum. Bir isim daha var ismini biliyorum ama soylemiyorum"

Paragrafini saat kacta duyariz?

City alacaktı alamadı, şimdi City onun yerine Trafford aldı ve elinde Ederson var. City ya Ederson'u satıp bu oyuncuya teklif artıracak Porto'ya yada Donnarumma ile anlaşacak. Bizde bu üçgenden hangisi olursa razı durumdayız. Bence Man city kaleci operasyonuna çok gönüllü değil Ederson'u kel bırakmak istemiyor. Kel gibi takıntılı adamlar hep aynı oyuncularla çalışmak ister sevdiği adamdan kolay vazgeçmez. Ben City'den İlkay dışında kimseyi alabileceğimize inanmıyorum Akanji'de çok maliyetli olur kel onu bile bıraktırmaz. Boşa vakit kaybediliyor. İlkay da hatta orada kalacak gibi duruyor.

Porto, Galatasaray'ın Diogo Costa için yaptığı 20 milyon euroluk teklifi reddetti. (A Bola)

Doğruları haykırmışsın dostum

Geri
Üst Alt