- 26 Ocak 2021
- 40.959
- 40.218
- 3.078
Ayni seye denk geliyor aslında rtaş 25 peşin veriyorsun yine sadece. 5 sene sonra olduda satilmazsa 25 ile 50 oluyor 1 sene içinde falan olursa anca ona belki okay derler.salt 20 milyondan iyidir yine de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayni seye denk geliyor aslında rtaş 25 peşin veriyorsun yine sadece. 5 sene sonra olduda satilmazsa 25 ile 50 oluyor 1 sene içinde falan olursa anca ona belki okay derler.salt 20 milyondan iyidir yine de
5 seneyi ben tabi bizim açımızdan söyledim.bu süreyi taraflar kendi arasında belirler.dediğin gibi 1 veya 2 sene gibi daha kısa sürede tutulabilirAyni seye denk geliyor aslında rtaş 25 peşin veriyorsun yine sadece. 5 sene sonra olduda satilmazsa 25 ile 50 oluyor 1 sene içinde falan olursa anca ona belki okay derler.
United taraftari zaten bizim haberleri takip ediyor.Dış basındaki costa-Galatasaray haberlerinin altında Galatasaray & Porto taraftarından çok united taraftarı var![]()
Porto forumunda 50 milyon euro vermedikleri sürece gelmesinler diyorlar
No chance.50 Milyon Euro yerine
30 Milyon Euro + 5 Milyon Euro+ %20 Satıştan Pay
el sıkışalım o zaman.
No chance.
O dedigin rakamlara olmaz bu transfer zaten yani dunde kac kere dedim Porto yanima gelme diyor. Sen Baris'i o paraya satarmiydin? Ayni hesap asagi yukari cocugun menajeri de Jorge Mendes, bu da Portekiz kulupleriyle ic ice olan biri zaten komisyon islerini cok iyi ayarlayan ve oyle cok zengin olmus.Sanmıyorum ama Ederson'a 25 isteniyorsa cidden 35+5'e kadar çıkalım ona vereceğimize diyebilirler. Belki o şekilde olabilir.
Pay vs ile biraz daha şansımız.
Bu arada Ederson 25 haberi de bence Romano'ya bilerek ''false flag'' sızdırılan tok satıcı manşeti gibi geliyor bana.
Günün sonunda 12-15 arası bir rakama satacak bunlar kesin.
Ha 40'ı Costa'ya vereceğimize Donnarumma'nın kapısında yatalım derim olma ihtimali varsa. Ama anladığım adam kapıyı direkt kapatmış ben City yapacağım diyor.
21Galatasaray, Diogo Costa için yaptığı teklifi yükseltecek.
Porto, 20 milyon euroluk ilk teklifi reddetti. (Record)
21+ bir adet mavi renk togg
O dedigin rakamlara olmaz bu transfer zaten yani dunde kac kere dedim Porto yanima gelme diyor. Sen Baris'i o paraya satarmiydin? Ayni hesap asagi yukari cocugun menajeri de Jorge Mendes, bu da Portekiz kulupleriyle ic ice olan biri zaten komisyon islerini cok iyi ayarlayan ve oyle cok zengin olmus.
Bu Costa hayalinden cikmamiz lazim acilen ve cikan haberlerin bilerek ortaya atildigini anlamamiz lazim.
Ederson dedigin gibi 13-15 en fazla olur daha fazla verilmesi bizim acimizdan dogru degil. Maas konusunu da biraz dedikodu olmus cunku kimse net bir bilgi sunmuyor bu konuda. Ben oyle 8 milyon euro maas alacagina inanmiyorum daha dogrusu bizim boyle bir teklifimiz oldugu bence yalan.