Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 21.844
- 13.750
- 2.828
Fotospordaki arkadaşlarıma sordum Record'u esas rekorlar bizde dedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
www.fcporto.pt
1 teklifimiz neler mal oldu.FC Porto, Andoni Zubizarreta ile sözleşmesini feshetti
Porto Futbol Kulübü, üyelerini, taraftarlarını ve destekçilerini, kulüp ve Sportif Direktör Andoni Zubizarreta'nın sözleşmesel ilişkilerini ortaklaşa ve dostane bir şekilde feshetmeye karar verdikleri konusunda bilgilendirir.
Andoni Zubizarreta'nın engin deneyimi, FC Porto'nun gelecekte kendini geliştirip sağlamlaştırabilecek sağlam bir spor projesinin temellerini atmasını sağlamıştır.
Andoni Zubizarreta ayrıca, FC Porto'nun mevcut kadrosunu güçlendirmenin yanı sıra finansal sürdürülebilirliğini de destekleyen belirli sporcuların satın alınması ve satışında merkezi bir rol oynamıştır.
Her iki tarafın da önümüzdeki sezonlar için öncelikleri belirlendikten sonra, ilişkinin sonlandırılması için en uygun zamanın bu olduğu anlaşılmıştır.
FC Porto, Andoni Zubizarreta'nın profesyonelliğini ve özverisini takdir eder ve kendisine gelecekte en büyük kişisel ve profesyonel başarıları diler.
Porto, 20 Ağustos 2025
Porto Futbol Kulübü

Costa yıllık ücretini artırmak için Galatasaray'ı kullanıyor. Acil kulüpten açıklama yapılmalı. İlgilenmiyoruz denmeli..Galatasaray, Diogo Costa için yeni teklif hazırlığı yapıyor. Oyuncuya önerilen yıllık ücret 8 Milyon Euro civarlarında. (Record)
Arttıracaksa arttırsın ne olur sanki… Porto düşünsün onu…Costa yıllık ücretini artırmak için Galatasaray'ı kullanıyor. Acil kulüpten açıklama yapılmalı. İlgilenmiyoruz denmeli..
O derece

Abi para maaş bütçesiyle sl de çeyrek yari final, ve final muhasebesi yapılmaz. PSG kaç senedir böyle kadrolar kuruyor. Anca geçen sene bir şey başardılar. City'nin bugün bile hayalini kurdugumuz 30 yaş üstü kalecisi geçen sene play-off gördü mü hatırlamıyorum.Alinirsa atanin ve tutanin 120 milyon civari gibi bir paraya gelmiş olacak. ŞL yarı final şart bence.![]()
Abi para maaş bütçesiyle sl de çeyrek yari final, ve final muhasebesi yapılmaz. PSG kaç senedir böyle kadrolar kuruyor. Anca geçen sene bir şey başardılar. City'nin bugün bile hayalini kurdugumuz 30 yaş üstü kalecisi geçen sene play-off gördü mü hatırlamıyorum.
SL ile ilgili yapılabilecek tek hedef kura şansına bakmaksizin ilk 24e kalan bir takım yaratma hedefi olabilir. En iddiali olduğumuz senede bile en realistik hedef budur.
Ağızdan çok kolay çıkıyor ceyrekler yarilar ama o kulvarin böyle bir gerçekliği yok.
Donnaruma yıllık 15-20 istemiş diyorlardı. Daha ucuz olması namümkün yani.Donnaruma daha ucuza gelecek
Zaten ironiydi ama bonservis 50 32 maaş 82Donnaruma yıllık 15-20 istemiş diyorlardı. Daha ucuz olması namümkün yani.
Adam zaten Epl'ye gitmek istiyor.