Galatasaray Dışında Avrupa'da Desteklediğiniz Takımlar

?

• Dortmund

Oy: 4 9,1%
  • Bayern

Oy: 0 0,0%
  • Inter

• Milan

• Juventus

Oy: 1 2,3%
  • Roma

• Napoli

• Barcelona

Oy: 6 13,6%
  • Real Madrid

Oy: 10 22,7%
  • Atletico Madrid

• Sevilla

• M. City

• M. United

Oy: 5 11,4%
  • Chelsea

Oy: 2 4,5%
  • Liverpool

• Arsenal

• Tottenham

Oy: 2 4,5%
  • PSG

• Monaco

• Leverkusen

• Borussia Mönchengladbach

• Kullanılan toplam oy
    44
Futbolundan keyif aldigim her takim. Barca, ManCity, Dortmund, Chelsea, Liverpool, Arsenal, Monaco, Juve, Tottenham, az cok da ManUtd. Ingilizleri siralayacak olursam:
ManCity
Arsenal-Chelsea
ManUtd (ManU futboldan cok duygusal)
Liverpool
Tottenham

27AA836E00000578-0-image-a-23_1429273193058.jpg

Desteklemediğimiz takımları yazsak daha kolay olur düşüncesindeyim.

Eski bir Nordrhein-Westfalen residenti olarak tabii ki BVB Dortmund!!!

Ayrica Liverpool'a da ayri bir sempatim var.

TR'de ise Goztepe ve Canakkale Dardanelspor (eskiden ne takimdi be :D Hasan Kabze, Selcuk Inan, Mehmet Sen, Mehmet Topal, Fevzi Elmas, Gokhan Zan, Mehmet Cogum)

Ancelotti'nin Milan'ı efsaneydi. Kalede Dida defansta Maldini Stam Nesta Cafu Ortada Gattuso Seedorf Pirlo ilerde Kaka İnzaghi Shevchenko. Crespo Serginho Kaladze Ambrosini gibi de bir çok kaliteli yedekleri vardı. Bu takımın ayrıca içerde dışarda Volkan'ı delmiş olması o dönem bendeki sempati kredisini daha da artırmıştır.

Real Manu Milan dedim ama avrupadaki ilk göz ağrım Milandır bu sebeple oyumu Milandan yana kullandım.

Galatasaray'dan başka yok ama Almanya'da Bayern, İspanya'da Atletic Bilbao, Ingiltere'de Watford (ayrıca Pep ve Klopp dolayısıyla City ve Liverpool'u da takip ediyorum ama onun dışında özel bir sempatim yok), ayrıca bizden sonra Türkiye'de Altınordu sempati beslediğim kulüpler olabilir, onun dışında genç oyuncularla akıllı işler yapan güzel oynayan takımları da dönem dönem beğeniyorum. Portekiz'de Lizbon şehrini severim. Amerika'da LA Galaxy.

Son düzenleme:
Galatasaray'dan başka yok ama Almanya'da Bayern, İspanya'da Atletic Bilbao, Ingiltere'de Watford (ayrıca Pep ve Klopp dolayısıyla City ve Liverpool'u da takip ediyorum ama onun dışında özel bir sempatim yok), ayrıca bizden sonra Türkiye'de Altınordu sempati beslediğim kulüpler olabilir, onun dışında genç oyuncularla akıllı işler yapan güzel oynayan takımları da dönem dönem beğeniyorum. Portekiz'de Lizbon şehrini severim. Amerika'da LA Galaxy.

iyiki yokmus renktas :chuncky:

Geri
Üst Alt