Galatasaray Dışında Takım Tutuyor musunuz?

Galatasaraylı adam başka takım tutar mı ya ?

Ha bir ara ortaokulda sınıf arkadaşım vardı. Fanatik Bakırköyspor'lu (tek takımı).

Süper ligdeler idi sonra düştüler. Onu deli etmek için 1. ligde çıkma yarışında olan rakiplerine coşku veriyordum.

İstanbulspor, Petrolofisi falan çıldırtıyordum.

Doğup büyüdüğüm ve hâlâ yaşadığım memleketimin takımı Borussia Mönchengladbach.

Ama Galatasaray kadar takip etmiyorum tabi, maçlarını izlemek için özellikle dikkat edip zaman ayırmıyorum mesela. Bazen ayda bir maçlarını falan izlediğim oluyor. Galatasaray maçlarına göre plan yapıyorum ya da vakit ayırıyorum hafta sonlarında, bunu bmg için yapmam mesela.

Laliga Real.
PL Chelsea.
Bundesliga Leipzig
Ligue 1 Lens

Destekleme olarak değil ama sempati olarak var. Liglerinde başarılı olsunlar isterim. Celtic'i İngiliz ve İsrail emperyalizmine karşı oldukları için severim. Lyon'u severim logolarında aslan olması ve fbjk kardeşlerin belaları olmasından dolayı ve Keita, Baros, Gomis gibi oyuncuları onlardan aldık öyle bir sempatilerim var kendilerine.

Gençlerbirliği'ne de sempatim var memleketimin başkentin takımı. Biz şampiyon olamazsak onlar olsun isterim çünkü başkentinden şampiyon çıkmayan dünyadaki tek ülke biziz.

Geçmişte böyle konulara milan, real falan diye sempatik cevaplar verirdim ama şimdi bu davranışımın çok gayce olduğunu farkediyorum.
Sosyal medya hesaplarını bile takip etmem, tahammül edemiyorum çünkü

Galatasaray tek aşkım yanına veya üzerine başka bir takımı sevmem de tutmam da :sarıkalp::kırmızıkalp:

aynı heyecanla iki takım tutmak mümkün değil yav çocukluk tutkusu neyse o kalır, sonradan merak salanlar da gerçekten bağlanamıyor zaten fazla

Bana bölgesel yakin diye arada bir Stuttgart maci bakarim ama GS haric hicbir zaman 2. takim desteklemedim.

Arsenal
Blackburn
Newcastle
Kaiserslautern
Dortmund
Barca
Valencia
Inter
Fiorentina
Roma
Marsilya
Lens