GSC Haber Galatasaray Doktoru Yener İnce : "Icardi ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi"

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Emrah Kayalıoğlu:

"Galatasaray Doktoru Yener İnce, Icardi için 'Ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi' dedi. Demek ki Icardi'yi korumaya devam edecekler. Hemen 90 dakika oynatmayacaklar. İlk maçlarda kendisini görmeyeceğiz."

1752328567830.webp

Diğer ayaktaki çapraz bağın sakatlığından korkuluyor.
Sakatlanan ayağın kasları eski hale gelene kadar oynamaması iyi olur.

Seneye cikaralim o zaman. Hani ne olur ne olmaz

Kayalıoğlu'nu bu tespitinden dolayı tebrik ederiz.

Ilk oynadigi macta eyvah diye krize girecek insanlar muht. Bu yasinda boyle bir sakatliktan donebilmesi cok zor.Hele baslangicta cok daha zor olacaktir.Yok icardi zaten ceza sahasi golcusuymus bilmemne pro sporcunun fizik kalitesi önemsizmiz.Enteresan geliyor bana bu yorumlar

Şu an ancak Sneijder ile veteran maçına çıkabilir zaten. Durumu kabullenelim.

Ulan adamın beli 90 kiloluk bir insan beli gibi kalın

Ne 90 dk oynaması

Önce ciddi bir diyet, sıkı bir yüklemeye girsin, eylülde bakarız fiziksel durumuna
Sosyal medya fenomeni arkadaşın bunu yapacağına pek inanmıyorum hocam. İlk sezon hepimizi etkiledi, sonrası serbest düşüş. Bu sevginin karşılığı bu kadar tembellik ve sadece yeteneği ile oynamak olmamalı. Osimhene bakıp örnek alsın biraz.

Sosyal medya fenomeni arkadaşın bunu yapacağına pek inanmıyorum hocam. İlk sezon hepimizi etkiledi, sonrası serbest düşüş. Bu sevginin karşılığı bu kadar tembellik ve sadece yeteneği ile oynamak olmamalı. Osimhene bakıp örnek alsın biraz.
Benim fikrim belli ya, geçen sezon takımın en kötü döneminde gelip destek olmadı. China ile ordan oraya gezmeyi tercih etti.

Herşey bittikten sonra kutlamaya geldi anca

Çalışmadığı da çok bariz. Neyse sahaya çıksın da herkes görecek zaten ne halde olduğunu.

Geçen sene başında toparlamış hali Young boysa karşı ezilmişti şimdi çapraz sonrası işi çok çok zor. Bu süreci de iyi geçirmedi.

Beklentiye girmiyorum kendi adıma, İcardi bu saatten sonra son 15 dk oyuna girmelik yada 3-0 dan sonra hadi sen de gir bir gol at bari diye oyuna süreceğim bir oyuncu olacak. Allahtan çocukların Galatasaraylı olmasında çok büyük katkısı var yoksa verilen paralar deli paralar bana göre

Osimheni alırsak oynamaması daha iyi boş yere 3lü 5li sok sok sistemler deneyecez en formda olduğumuz 4 2 3 1 den devam

Benim fikrim belli ya, geçen sezon takımın en kötü döneminde gelip destek olmadı. China ile ordan oraya gezmeyi tercih etti.

Herşey bittikten sonra kutlamaya geldi anca

Çalışmadığı da çok bariz. Neyse sahaya çıksın da herkes görecek zaten ne halde olduğunu.

Geçen sene başında toparlamış hali Young boysa karşı ezilmişti şimdi çapraz sonrası işi çok çok zor. Bu süreci de iyi geçirmedi.
Yaşadıklarının futbol hayatını etkilememesi imksansız zaten. Kafa tamamen başka yerde

Osimheni alırsak oynamaması daha iyi boş yere 3lü 5li sok sok sistemler deneyecez en formda olduğumuz 4 2 3 1 den devam
İcardi ile çift forvet oynamak futbol doğruları ile asla bağdaşmıyor zaten. Geçen sene de tamamen İcardi küsmesin diye oynatmaya çalışmıştık.

Geri
Üst Alt