Galatasaray - Dumankaya Ortaklığı Bitti İddiası!

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Dumankaya ile olan sponsorluk anlaşması iptal edildi. Cuma günü oynanacak Bursaspor maçında göğüs reklamı olmadan sahaya çıkılacak! (Sözcü)

dursun'da bu ticari zeka varken ağaoğlu ile anlaşırız o zaman!!!!

Son olaylardan sonra normal karşılıyorum. Böyle bir hamle bekliyordum.

Tayyip olsun sponsor

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Tek taraflı iptal ediyorsa bu para kimin cebinden çıkacak mantıklı gelmedi bu haber bana.

Her gün yeni bir skandal ile karşılaşıyoruz Dursun'un yönetimi sürecinde.

Kimse Dursun'un ne suçu var demesin, adam gibi sponsor bulsaydı böyle utanç verici saçmalıklar ile karşılaşmazdık.

Allah belanı versin Dursun, senin yapacağın iş ancak böyle olur işte.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Dursun abv,rezil olmadığımız gün kalmadı.

Tek kelime ile rezalet bir sezon... ben ömrümde bu kadar rezalet bir sezon yaşadığımızı hatırlamıyorum...

2011 yılında bile böyle değildik

Eğer iddia edildiği gibi siyasi yalakalık sebebiyle feshedildiyse ve yerine yeni bir sponsor bulunamazsa yaşattığı zarar dursun'dan tahsil edilmeli.

liseci dedelerden biri kovsun şu tursunu onlar başkanlığa geçsin bari :(

Güzel

Sent from my iPhone using Tapatalk

yeni sponsor su olsun

GulenInstitute.jpg

Bu anlaşma içime sinmemişti zaten.Dursun'un kafasında Riva'yı peşkeş çekme vardı.Parayı da euro veya dolar olarak değil TL ve daire olarak veriyorlardı.İyi olmuş.

formaya 2 adet parelel çizgi çizelim öyle çıkalım sıradaki maça

İyi olmuş rivayı falan da çarçur edecekti bu dursun bu anlaşmanın altında bişeyler vardi

Alırken düşünmediniz mi Gülen cemaatinden olduklarını bu nasıl bir aymazlıktır. Gitmesi konusunda iyi oldu diyebilirim. Lakin zararı Dursun ve ekibi karşılamalıdır. Koskoca Galatasaray eğer Dumankaya gibi kıytırıktan bir sponsora kaldı ise zaten biz bitmişizdir.

Geri
Üst Alt