Galatasaray Dünyaca Ünlü Şirketle Anlaştı!

Aysal'ın amcalara teyzelere nasıl sponsor oldukları da çıktı piyasaya da görmek istemeyen görmüyor işte yapacak bir şey yok

Gelmesin işte,ciddi antipati uyandırıyor bu durum.Aysal'ı sevmeyen veya eleştiren herkes şu anki siyasal konjonktürü destekliyor diye bir şey yok,veya tam tersi için de geçerli.Bu cidden çok saçma bir önyargı.Tamam herkesin ideolojisi var ama bunu her konuya ucundan da olsa gizliden gizliye sokuşturmak bence antipati uyandırıyor ciddi anlamda,sadece senin şahsında değil genel konuşuyorum.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Bukalemun bile senden daha az renk değiştiriyordur şerefsizim,senden dönek adam yok şu forumda.
Sarper iyi güzel yazıyorsun ama forumda bu konuları devamlı kaşıyan bir grup olduğunu göz ardı ediyorsun.

Ben herkese diyorum tek bir gruba demiyorum.
Darılma ama şimdi böyle yazıyorsun. Daha önce bunun dışına çıktığın da oldu. Misal Tudor zamanı, eleştirenlere hitaben sen bile bir şeyler yazdın. Tudor gitti Terim geldi bir iki istisna dışında Tudor artık kimsenin umrunda değil. Eee eleştirdiğimiz dönem bizim günahımız ne idi?

Darılma ama şimdi böyle yazıyorsun. Daha önce bunun dışına çıktığın da oldu. Misal Tudor zamanı, eleştirenlere hitaben sen bile bir şeyler yazdın. Tudor gitti Terim geldi bir iki istisna dışında Tudor artık kimsenin umrunda değil. Eee eleştirdiğimiz dönem bizim günahımız ne idi?

O ayrı bir konu.Ben Riekerink döneminde de benzer bir tavır içerisindeydim.Yoksa baktığında Riekerink desek karşı tayfa olumlu konuşur.Benim için orada kim varsa o desteklenir başarısı istenir.Taraftarın yapması gereken bu.Karar mercii yönetim.Yoksa kimse bana sormuyor kim gelsin kim gitsin diye.Ben sadece şahsi yorumlar yapabilirim,onun dışında bir etkim yok.

O ayrı bir konu.Ben Riekerink döneminde de benzer bir tavır içerisindeydim.Yoksa baktığında Riekerink desek karşı tayfa olumlu konuşur.Benim için orada kim varsa o desteklenir başarısı istenir.Taraftarın yapması gereken bu.Karar mercii yönetim.Yoksa kimse bana sormuyor kim gelsin kim gitsin diye.Ben sadece şahsi yorumlar yapabilirim,onun dışında bir etkim yok.
Aynı eleştirenlerin yaptığı gibi, üstelik taraftarı oldukları takımın teknik direktörünü, buradan kimsenin şahsını değil. Evet destek verilir, verilmeli ama bir yere kadar. Ne zaman Galatasaray zarar görmeye başlar, işte o zaman körü körüne verilen destek benim düşünceme göre köstektir.

Son düzenleme:
Alınan rakamları kimse tam bilmeden atıp tutuyor senelik 75 milyar dolarlık satışı olan bir firmayıda beğenmeyecek kadar kibirli oluyorlar.Asgari ücretle çalışan adamlar geliyor burada aysalın vizyonunu tartışıyorlar.Seversin yada sevmezsin kardeşim, vizyon bir icraat mekanizmasıdır bu adamın icraatları ortada klübü soyup cebine para attığını iddaa edemiyorsanız saygı duymayıda bilin.

mevzu cok dagılmıs ama geneline bakarsak olay tamamen vizyonla alakalı ünal aysal tabiki hırsızdan daha vizyonlu bir adamdı

hırsız,3 yıl degil 33 yıl baskan olarak kalsa uluslararası en ufak bir kurumdan dahi sponsorluk alamazdı

alamaması tabi isinede geliyordu yerli firmalara vererek kendi payınıda alıyordu cebine.

Klubu hissesinden para kazanan baskandanmi bahsediyorsun
Asgari ücretli çalışanın yorum yapma hakkı yok yani sen kaç para kazanıyorsun onu söylede bizde sana göre yorum yapalım

abv juve

Aynı eleştirenlerin yaptığı gibi, üstelik taraftarı oldukları takımın teknik direktörünü, buradan kimsenin şahsını değil. Evet destek verilir, verilmeli ama bir yere kadar. Ne zaman Galatasaray zarar görmeye başlar, işte o zaman körü körüne verilen destek benim düşünceme göre köstektir.

Galatasaray'a zarar verdiği düşünülüyorsa yönetim yolları ayırır.Yönetimin kendisi Galatasaray'a zarar veriyorsa burada genel kurul devreye giriyor.

Umarım dursun gibi yok pahasına sponsor almamışlardir.

Sarı-Kırmızı hayatın anlamı

GALATASARAY!

Galatasaray'a zarar verdiği düşünülüyorsa yönetim yolları ayırır.Yönetimin kendisi Galatasaray'a zarar veriyorsa burada genel kurul devreye giriyor.
Bunların hepsi doğru. Bizim ise burada yaptığımız kendi fikirlerimizi beyan etmek, aynı senin bir mesaj öncesi yazdığın gibi. Bunu neden yapıyoruz çünkü burası taraftarı olduğumuz takımı temsil eden bir forum. Buna rağmen, taraftar olarak, taraftarı olduğumuz takımı temsil eden forumda takımın teknik direktörünü eleştiriyoruz diye sokulmadığımız kalıp kalmadı. Şimdi ise o eleştirilen adam kimsenin bile umrunda değil. Eee ne oldu da değil? O adam bu takımın başında iken desteği hak edecek doğruları yapıyordu herhalde ki destek olunuyor idi? Peki doğruları uygulayan biri şimdi neden kimsenin umrunda değil? Gitmesi yaptığı hatalar yüzünden, verdiği zarar yüzünden ise, zarar verdiği ve takımın başında olduğu dönem buna tepki verenlerin suçu ne idi? Gönderildiğine göre zarar veriyor idi, yazdığından bunu çıkarıyorum. Peki zarar veren birine körü körüne destek olmanın mantığı nedir?

Diğer konular yine öyle. Aysal, Sneijder, Terim, bunlar kimsenin babasının oğulları değiller. Seveni de var, sevmeyeni de. Ama bu konuları devamlı kaşıyan bir grup var, üstelik bir çok kez hiç alakasız konularda. Bunu göz ardı edip antipati'den falan bahsetmek mantıklı değil. Aynısı Belhanda konusunda yapıldı, hala yapılıyor. Eleştiren herkes Sneijder üzerinden damgalanıyor. Eee ne oldu şimdi? Adam yine uslu durmadı şu zor dönemde gitti oyundan atıldı. Bu taraftarın mı suçu? Onu eleştirenlerin, bunların olabileceğini oyuncuyu az çok tanıdıkları için dile getirenlerin suçu ne idi?

Son düzenleme:

Profesyonel yapı diye Candan Erçetin'i getirmesi mesela bu hamlede ben başka bir açıklama bulamıyorum

Şarkıcılığına diyeceğim bir şey yok zaten de o sözlerden sonra bu tür vizyonlu bir hamle kulübümüzün sexyliğine yakıştıramadım

Ha birde sonradan baskete sponsor olacağım diyip olmamıştı.Fanatiklik seviyesinde savunuluyor şu adam yanlışları da söylensin bir nebze

Sonra burada bunlar denilince Terimci diye yaftalanılıyor

Profesyonel yapı diye Candan Erçetin'i getirmesi mesela bu hamlede ben başka bir açıklama bulamıyorum

Şarkıcılığına diyeceğim bir şey yok zaten de o sözlerden sonra bu tür vizyonlu bir hamle kulübümüzün sexyliğine yakıştıramadım

Ha birde sonradan baskete sponsor olacağım diyip olmamıştı.Fanatiklik seviyesinde savunuluyor şu adam yanlışları da söylensin bir nebze

Sonra burada bunlar denilince Terimci diye yaftalanılıyor
Evet çok hata yaptı özellikle son döneminde. Keşke ayrılmasaydı da o ne yapacak bu durumda bir görseydik.

Geri
Üst Alt