Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.839
- 24.243
- 728
Aysal'ın amcalara teyzelere nasıl sponsor oldukları da çıktı piyasaya da görmek istemeyen görmüyor işte yapacak bir şey yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sarper iyi güzel yazıyorsun ama forumda bu konuları devamlı kaşıyan bir grup olduğunu göz ardı ediyorsun.Gelmesin işte,ciddi antipati uyandırıyor bu durum.Aysal'ı sevmeyen veya eleştiren herkes şu anki siyasal konjonktürü destekliyor diye bir şey yok,veya tam tersi için de geçerli.Bu cidden çok saçma bir önyargı.Tamam herkesin ideolojisi var ama bunu her konuya ucundan da olsa gizliden gizliye sokuşturmak bence antipati uyandırıyor ciddi anlamda,sadece senin şahsında değil genel konuşuyorum.
- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız- - -
Bukalemun bile senden daha az renk değiştiriyordur şerefsizim,senden dönek adam yok şu forumda.
Belki kavga izleriz umidi ile atayim dedimOlum sana laf etmiş beni niye mentionluyon
Jahovic yamuğun teki.Belki kavga izleriz umidi ile atayim dedim
Sarper iyi güzel yazıyorsun ama forumda bu konuları devamlı kaşıyan bir grup olduğunu göz ardı ediyorsun.
Nasıl yani?Aysal'ın amcalara teyzelere nasıl sponsor oldukları da çıktı piyasaya da görmek istemeyen görmüyor işte yapacak bir şey yok
Darılma ama şimdi böyle yazıyorsun. Daha önce bunun dışına çıktığın da oldu. Misal Tudor zamanı, eleştirenlere hitaben sen bile bir şeyler yazdın. Tudor gitti Terim geldi bir iki istisna dışında Tudor artık kimsenin umrunda değil. Eee eleştirdiğimiz dönem bizim günahımız ne idi?Ben herkese diyorum tek bir gruba demiyorum.
MeselaAysal'ın amcalara teyzelere nasıl sponsor oldukları da çıktı piyasaya da görmek istemeyen görmüyor işte yapacak bir şey yok
Darılma ama şimdi böyle yazıyorsun. Daha önce bunun dışına çıktığın da oldu. Misal Tudor zamanı, eleştirenlere hitaben sen bile bir şeyler yazdın. Tudor gitti Terim geldi bir iki istisna dışında Tudor artık kimsenin umrunda değil. Eee eleştirdiğimiz dönem bizim günahımız ne idi?
Aynı eleştirenlerin yaptığı gibi, üstelik taraftarı oldukları takımın teknik direktörünü, buradan kimsenin şahsını değil. Evet destek verilir, verilmeli ama bir yere kadar. Ne zaman Galatasaray zarar görmeye başlar, işte o zaman körü körüne verilen destek benim düşünceme göre köstektir.O ayrı bir konu.Ben Riekerink döneminde de benzer bir tavır içerisindeydim.Yoksa baktığında Riekerink desek karşı tayfa olumlu konuşur.Benim için orada kim varsa o desteklenir başarısı istenir.Taraftarın yapması gereken bu.Karar mercii yönetim.Yoksa kimse bana sormuyor kim gelsin kim gitsin diye.Ben sadece şahsi yorumlar yapabilirim,onun dışında bir etkim yok.
Aynı eleştirenlerin yaptığı gibi, üstelik taraftarı oldukları takımın teknik direktörünü, buradan kimsenin şahsını değil. Evet destek verilir, verilmeli ama bir yere kadar. Ne zaman Galatasaray zarar görmeye başlar, işte o zaman körü körüne verilen destek benim düşünceme göre köstektir.
Bunların hepsi doğru. Bizim ise burada yaptığımız kendi fikirlerimizi beyan etmek, aynı senin bir mesaj öncesi yazdığın gibi. Bunu neden yapıyoruz çünkü burası taraftarı olduğumuz takımı temsil eden bir forum. Buna rağmen, taraftar olarak, taraftarı olduğumuz takımı temsil eden forumda takımın teknik direktörünü eleştiriyoruz diye sokulmadığımız kalıp kalmadı. Şimdi ise o eleştirilen adam kimsenin bile umrunda değil. Eee ne oldu da değil? O adam bu takımın başında iken desteği hak edecek doğruları yapıyordu herhalde ki destek olunuyor idi? Peki doğruları uygulayan biri şimdi neden kimsenin umrunda değil? Gitmesi yaptığı hatalar yüzünden, verdiği zarar yüzünden ise, zarar verdiği ve takımın başında olduğu dönem buna tepki verenlerin suçu ne idi? Gönderildiğine göre zarar veriyor idi, yazdığından bunu çıkarıyorum. Peki zarar veren birine körü körüne destek olmanın mantığı nedir?Galatasaray'a zarar verdiği düşünülüyorsa yönetim yolları ayırır.Yönetimin kendisi Galatasaray'a zarar veriyorsa burada genel kurul devreye giriyor.
Nasıl yani?
Evet çok hata yaptı özellikle son döneminde. Keşke ayrılmasaydı da o ne yapacak bu durumda bir görseydik.Profesyonel yapı diye Candan Erçetin'i getirmesi mesela bu hamlede ben başka bir açıklama bulamıyorum
Şarkıcılığına diyeceğim bir şey yok zaten de o sözlerden sonra bu tür vizyonlu bir hamle kulübümüzün sexyliğine yakıştıramadım
Ha birde sonradan baskete sponsor olacağım diyip olmamıştı.Fanatiklik seviyesinde savunuluyor şu adam yanlışları da söylensin bir nebze
Sonra burada bunlar denilince Terimci diye yaftalanılıyor
Evet çok hata yaptı özellikle son döneminde. Keşke ayrılmasaydı da o ne yapacak bu durumda bir görseydik.