Galatasaray, Duran Toplardan Gol Çıkarmakta Avrupa'da Zirvede

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
20241025_121052.webp
Galatasaray, geçen sezondan bu yana toplam 24 duran top golü ile bu alanda Avrupa liglerinin en iyi takımı konumunda bulunuyor.

2023/24: 15 gol
2024/25: 9 gol

(Sergen Dağ)

Ne kadari ozel calisma ne kadari yetenek acaba?

apo ve sanchez sağ olsun

hava toplarında zaten apo ligde farkla lider

Çalışma var yaw net son 2 maçtır da ön direğe kesiyoruz Icardi pozisyona giriyor
kesin mertens kesiyordur on direge
yahu mertens bunu default yapiyor zaten topu yetistiremiyormus gibi alcak vuruyor
profesyonel topcu istese arka direge de keser

sara kullanmali kornerleri

kesin mertens kesiyordur on direge
yahu mertens bunu default yapiyor zaten topu yetistiremiyormus gibi alcak vuruyor
profesyonel topcu istese arka direge de keser

sara kullanmali kornerleri
Antalya maçında o kesti de son maç Sara kesti

Apo+Sanchez+Kaan(bizde çok göstermese de),Icardi, Osimhen hepsi kafacı ztn faydalanmamak saçma olurdu

Kornerlerde gol şansını en çok ön direkte yaratırsın. Bu derece profesyonel futbolcuların topu yetiştiremediği için ön direğe attığını söylemek absürt olur. Bizim takım özelinde söylüyorum hepsi çalışılmış organizyonlar, belli oluyor çünkü

Kendimi bildim bileli yıllarca kanayan yaramızdı duran top sorunu.

Bu sorunu çözmekten ziyade daha da öte duran top konusunda bu kadar iyi bir duruma geleceğimiz aklımın ucundan bile geçmezdi. Bu konu özelinde teknik ekibi tebrik ederim, çok iyi iş çıkarıyorlar.

Kornerlerde gol şansını en çok ön direkte yaratırsın. Bu derece profesyonel futbolcuların topu yetiştiremediği için ön direğe attığını söylemek absürt olur. Bizim takım özelinde söylüyorum hepsi çalışılmış organizyonlar, belli oluyor çünkü
on direge atilan toplarin %75 i altipasa ulasamadan kesiliyor.
en cok gol merkez ve arka direkten attik

Okan geldiğinden beri iyiyiz bu konuda. Giderek daha iyi olduk ve şu anda neredeyse her maç saplıyoruz ya da pozisyon buluyoruz duran toptan. Senede 2 korner golü attığımız zamanları biliriz.

Vay be yillardir senede 2 duran top golü atan takımdan nerelere geldik

rudolph.webp

Başlığa şu şekil girdim ama Konya'yla Motherwell'i görünce bir burukluk oldu.

ve Mertense sallayanlar var

Geri
Üst Alt