Galatasaray E-Spor Tekrar Vadide...

Kardeşim verin şu takımı bana bak nasıl şampiyon yaptırıyorum getirecegim adamlarla

⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠿⢛⢛⡛⡻⢿⣿⣿⣿⣿⠟⠛⢛⠻⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⢟⢱⡔⡝⣜⣜⢜⢜⡲⡬⡉⢕⢆⢏⢎⢇⢇⣧⡉⠿⣿⣿⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⡟⡱⣸⠸⢝⢅⢆⢖⣜⣲⣵⣴⣱⣈⡣⣋⢣⠭⣢⣒⣬⣕⣄⣝⡻⢿⣿⣿ ⣿⠟⡜⣎⢎⢇⢇⣵⣷⣿⣿⡿⠛⠉⠉⠛⢿⣦⢵⣷⣿⣿⣿⠟⠛⠋⠓⢲⡝⣿ ⢏⢰⢱⣞⢜⢵⣿⣿⣿⣿⣿⠁⠐⠄⠄⠄⠄⢹⣻⣿⣿⣿⠡⠄⠄⠄⠄⠄⠹⣺ ⢕⢜⢕⢕⢵⠹⢿⣿⣿⣿⣿⡀⠸⠗⣀⠄⠄⣼⣻⣿⣿⣿⡀⢾⠆⣀⠄⠄⣰⢳ ⡕⣝⢜⡕⣕⢝⣜⢙⢿⣿⣿⣷⣦⣤⣥⣤⣾⢟⠸⢿⣿⣿⣿⣦⣄⣉⣤⡴⢫⣾ ⡪⡪⣪⢪⢎⢮⢪⡪⡲⢬⢩⢩⢩⠩⢍⡪⢔⢆⢏⡒⠮⠭⡙⡙⠭⢝⣨⣶⣿⣿ ⡪⡪⡎⡮⡪⡎⡮⡪⣪⢣⢳⢱⢪⢝⢜⢜⢕⢝⢜⢎⢧⢸⢱⡹⡍⡆⢿⣿⣿⣿ ⡪⡺⡸⡪⡺⣸⠪⠚⡘⠊⠓⠕⢧⢳⢹⡸⣱⢹⡸⡱⡱⡕⡵⡱⡕⣝⠜⢿⣿⣿ ⡪⡺⡸⡪⡺⢐⢪⢑⢈⢁⢋⢊⠆⠲⠰⠬⡨⡡⣁⣉⠨⡈⡌⢥⢱⠐⢕⣼⣿⣿ ⡪⣪⢣⢫⠪⢢⢅⢥⢡⢅⢅⣑⡨⡑⠅⠕⠔⠔⠄⠤⢨⠠⡰⠠⡂⣎⣼⣿⣿⣿ ⠪⣪⡪⡣⡫⡢⡣⡣⡣⡣⡣⣣⢪⡪⡣⡣⡲⣑⡒⡎⡖⢒⣢⣥⣶⣿⣿⣿⣿⣿ ⢁⢂⠲⠬⠩⣁⣙⢊⡓⠝⠎⠮⠮⠚⢎⡣⡳⠕⡉⣬⣶⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿ ⢐⠐⢌⠐⠅⡂⠄⠄⢌⢉⠩⠡⡉⠍⠄⢄⠢⡁⡢⠠⠻⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿

luger konuşuluyor adc olarak genç ve gelişime açık bir oyuncu yanına büyük ihtimal gelişmekte olan bir türk sup bulup bütün parayı mid ve jungle a basıp oraya koreli getiririz diye düşünüyorum top lane olarak broken hayallerini unutun o adam gider yurt dışına en iyi şansımız armut olabilir oda gelişime baya açıktı

luger konuşuluyor adc olarak genç ve gelişime açık bir oyuncu yanına büyük ihtimal gelişmekte olan bir türk sup bulup bütün parayı mid ve jungle a basıp oraya koreli getiririz diye düşünüyorum top lane olarak broken hayallerini unutun o adam gider yurt dışına en iyi şansımız armut olabilir oda gelişime baya açıktı
luger iyi armut kötü koreden mid jung gelirse iyi olur.

bu arada naru galatasaraylı yani taraftarlık duygusu açısından hemde takım sahiplenme açısından işimize bayağı yarayabilir

Geri
Üst Alt