Galatasaray E-Spor Tekrar Vadide...

twitch parasi daha yatmadigi icin diyordu onu :D

Tam dayaklik yav kafa dagitmak icin takip ediyorum su twitch ortamini da alayina tilt olmaya basladim
Baslarda ferit ve jahrein sariyordu sogudum zamanla
Unlost mithrain full fps oynuyor muhabbetleri sarmiyor
Bu aralar sukruyu izliyorum samimi geliyor
ondan da sıkilirim zamanla

Tam dayaklik yav kafa dagitmak icin takip ediyorum su twitch ortamini da alayina tilt olmaya basladim
Baslarda ferit ve jahrein sariyordu sogudum zamanla
Unlost mithrain full fps oynuyor muhabbetleri sarmiyor
Bu aralar sukruyu izliyorum samimi geliyor
ondan da sıkilirim zamanla

kendinemüzisyen izle en iyisi :D

Türk oyuncularımız açıklandı renktaşlar

TOP-Emircan "Hioss" Hazar
JUNG-X
MİD-X
ADC-Gökhan "Madness" Uçar
SUP-Barış "Tolerant" Çepnioğlu

Yerli oyuncular ortalama seviyede aldığımız asıl önemli olan oyuncular şuan için yabancı oyuncular olacak eğer üst düzey yabancı oyuncu almazsak ilk 4 e girmek hayal olacak.

tolerant fena degilde gerisi kötü

Broken gitti elwind gitti thaldrin gitti Rare gitti marshall gitti 5 tane top lane gitti kalan Türkler arasında en iyi 3. top lane falan hioss o yüzden oda kabul edilebilir bir transfer bence sadece adc kısmı sıkıntılı denilebilir o da geçen seneki performansı yüzünden ama ondan önce en iyi 3 adc den biri gösteriliyordu bu sene eski performansına dönerse kabul edilebilir bir Türk nüvesi kurduk demektir.

bu yerli kadroyla avrupa da başarı imkansız zaten de yarı finale kalmak bizim için yeterli olmalı

Sıfırdan kadro kurulduğu için ilk spliti bi izlemek gerek, ama ligteki kadrolara bakınca muhtemelen son 3 sırada yer alırız gibi duruyor. (Mid & Jungle transferleri de etkiler tabi). Sonraki splitlerde doğru hamleler yapılabilir.

Sıfırdan kadro kurulduğu için ilk spliti bi izlemek gerek, ama ligteki kadrolara bakınca muhtemelen son 3 sırada yer alırız gibi duruyor. (Mid & Jungle transferleri de etkiler tabi). Sonraki splitlerde doğru hamleler yapılabilir.

aynen vizyon budur mesela

1544998293932.webp

Geri
Üst Alt