Tier 1 Galatasaray, Ebimbe'yi Reddetti

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
Ebimbe, 1 milyon Euro kiralama bedeli 10 milyon Euro satın alma opsiyonu üzerinden önerildi. Galatasaray öneriyi reddetti.

@samiyenhaber

ebimbe ebimde red verdik transferine.

Bu da bu dönem iyi sallıyor

3 aydir forma giymiyor ve 6,5 milyona almislar. o kadar da keriz degiliz.

monaco'da baldir sorunlarindan dolayi saglik kontrollerinden gecemeyip transferi iptal oldu.

Bu hesap herkesden once ufurursem volumeden gotururum hesabi yapip ortaligi karistirmaktan baska bir ise yaramiyor.

Başka takıma transferi vardı 2-4 hafta sakatlığı var diye iptal oldu dediler. Biz alsak Aurier transferine dönerdi bu iş. Orta saha istesem de böyle bir riske girmem.

Başka takıma transferi vardı 2-4 hafta sakatlığı var diye iptal oldu dediler. Biz alsak Aurier transferine dönerdi bu iş. Orta saha istesem de böyle bir riske girmem.
Monako alacaktı. Sakatlığı ciddi değil ancak bize direk katkı vercek adam lazım diyip almadılar. Müzmin sakatlık bi durumu yok diye biliyorum.

Monako alacaktı. Sakatlığı ciddi değil ancak bize direk katkı vercek adam lazım diyip almadılar. Müzmin sakatlık bi durumu yok diye biliyorum.
Bize de acil katkı verecek adam lazım diye dedim. Sağlam gelir sakatlanır o ayrı ama 2-3 hafta içinde belki de sezonun kaderi belli olacak. Ben olsam o riske girmem.

€400k kiralama bedeli + €200k şampiyonluk bonusu + en az 10 maçta 30dk+ süre alırsa €400k bonus
€9m opsiyon 3 sene 6 taksitle ödenecek şekide
maaşın yüzde yetmişini üstleniyoz

işine gelirse itfurt

Okan hocanın topcudan anladığını zannetmiyorum , ismi olsun yeter oyuncunun gerisini pek bilmiyor herhalde.

Geri
Üst Alt