Galatasaray, Efecan Karaca ile Prensipte Anlaştı!

Bu adam geleceğine alt yapıdan birileri oynasın. Anadolu için iyi topçu ama bizde tutunamaz.
Yıllardır bunu dile getiriyorum şu forumda be Aslan.

Saçmasapan heriflere sırf yerli ve az para alacak diye para savurmanın mantığı yok. Yok ucuzmuş yok yerliymiş hepsi önemsiz. Damlaya damlaya göl olur.

Şöyle bizde tutma olasılığı neredeyse sıfır olan adamlara şans tanımaktansa altyapıdan bir iki oyuncu ya tanısak o şansı ne kaybederiz ki. Hatta tam aksi çok şey kazanırız.

Ilk olarak aynı şeyi denemeyip farklı sonuçlar beklememiş oluruz. Paran cebinde kalır ve en önemlisi altyapıya önem vermiş olursun. Muğdat, Ömer, Ahmet Çalık falan sırf israf her yönüyle.

sent via GSC

1+1 kontrat

700.000 TL sene lik

kabul ederse gelir kulube icin

10 numara ya da kanat oynuyor ee bizde ikisi de dolu 3 tane 10 numara var hatta ne halt yemeye alıcaz, kanatta da öyle iyi diyemeyiz bize ayak uyduramaz Ömer gibi bir şey işte.

altyapıdayken delirtirdi zaman zaman mehmet düz gelsin fantastik goller atar en azından

Olumlu yandan bakın , orta sahada rakipsiz Selçuk'un son maçlarda düşen form grafiğini yükseltmesi için rekabet unsuru olacaktır.

gayet iyi transfer. Muğdat ve Ömer transferine herkes sevinirken karşı çıkan biri olarak söylüyorum bunu üstelik. Neden diyeceksiniz?

-Efecan her şeyden önce bizim altyapıdan yetişti ve kontenjan için iyi olur.

-Maliyeti uygun. TL ile sözleşme de doğru.

-Bir çok mevkide oynayabilir.

-Altyapıdan oyuncu gelsin deniyor ama henüz Ozan dışında çok net bizim seviyemizde isim yok.

-Muğdat gibi 3 aylık performans gösteren veya Ömer gibi 1 senelik ortalama işler yapan biri değil. 2-3 senedir gayet iyi işler yapıyor. İstikrarlı.

-Kısaca bence yangın çıkaracak bir şey yok. Mali olarak kötü durumdayız. Bu hamle gerekiyor.

29 yaşında gelsin 3-4 sene besleriz ,kadroya girmese de olur.

şu yaşta adam alana kadar gençleri oynatın da en azından kaybımız olmaz.Bir tek keçiörene karşı mı oynatacağız onları

Gecen bjk macinda bayagi kotuydu bu

Bu da kim? Yeni copler geliyor galiba. Akillanmadik bir turlu.

@Can BÜYÜK

korkmaya basladim yavas yavas. gelirse bile is yapmaz gibi sundan sonra. isimden kaybedecek gibi.

Geri
Üst Alt