Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 51.326
- 29.543
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktaş bu izleyen adamların gerçekten izlediklerine çok da emin olma. Çoğu senin benim gibi birkaç videoya bakıp öyle değerlendirme yapıyor. Yani bu gün Kolombiya 2. liginden bile oyuncu alsak birileri sırf beğeni, etkileşim elde etmek için çıkar şöyle topçu, böyle topçu diye analiz kasar. Ayrıca bu çocuğun ismi de Yusuf ile aynı dönemde anılıyordu. Yani Yusuf olmadıktan sonra aniden ortaya çıkan bir isim değil. Ben şöyle değerlendiriyorum;Sonucta bunlar adami izleyen taraftarlar. Ben taraftara guvenirim. Ayrica git Orhan Uluca analizine de bak. Sence bu adam listemizde miydi yoksa Yusuf olmayinca bir taraflari tutusup aldilar mi? Zaman gosterecek. Umarim beni got eder de takima faydali olur.
Leipzig taraftarindan da yorum dinledim. Onlar da mi adami izlemedi? Neyse hayirli olsun.Renktaş bu izleyen adamların gerçekten izlediklerine çok da emin olma. Çoğu senin benim gibi birkaç videoya bakıp öyle değerlendirme yapıyor. Yani bu gün Kolombiya 2. liginden bile oyuncu alsak birileri sırf beğeni, etkileşim elde etmek için çıkar şöyle topçu, böyle topçu diye analiz kasar. Ayrıca bu çocuğun ismi de Yusuf ile aynı dönemde anılıyordu. Yani Yusuf olmadıktan sonra aniden ortaya çıkan bir isim değil. Ben şöyle değerlendiriyorum;
PSG altyapısı
Bundesliga tecrebüsi
Şampiyonlar ligi tecrübesi
Yaşı 21![]()
Tabii gönül isterdi ki örneğin Renato Veiga gibi net bir isim transfer edilsin ama yapamadılar işte. Mecbur bunu da, Lesley'i de, Deniz Gül'ü de destekleyeceğiz. Hiç izlemeden garanti kötü çıkacak diye bir beklentiye girmeye gerek yok.
Taraftarların fikri görecelidir. Ben çıkar Barış süper topçu derim, sen de bir sürü eksiği var, yetersiz dersin. Davinson için de Tottenham taraftarları kurtulduk diyordu. Geldi ve bizde çok iyi işler yaptı. Zaman zaman sakarlıkları olsa da şampiyonluklarımızın hepsinde önemli katkıları oldu.Leipzig taraftarindan da yorum dinledim. Onlar da mi adami izlemedi? Neyse hayirli olsun.
Sorun su ki aldigimiz adamlarin Batrakov harici hicbiri yukseliste adamlar degil. Artik gina geldi rehabilitasyon merkezi olmaktan. Eskiden paramiz yoktu anliyorduk. Para varken hala bunun strateji olmasi kabul edilebilir degil.Taraftarların fikri görecelidir. Ben çıkar Barış süper topçu derim, sen de bir sürü eksiği var, yetersiz dersin. Davinson için de Tottenham taraftarları kurtulduk diyordu. Geldi ve bizde çok iyi işler yaptı. Zaman zaman sakarlıkları olsa da şampiyonluklarımızın hepsinde önemli katkıları oldu.
pocikerim farklı mı pekiO zaman kendini hazirla diyorum! Bu adamin okudugum kadariyla Apo'yu kesme sansi yok. Anlatilanlara bakilirsa tam saatli bomba.