Tier 1 Galatasaray, El Ouahdi İçin Genk ile Bir Görüşme Gerçekleştirdi

Baskı olmadan bunlar pazardan lastik alamaz ya.
adamlar becerikli değil ki - baskı olunca daha da saçmalıyorlar zaten.

Tominay tatili - Wendel kaçamağı gibi dolaşıyorlar boş boş.

tivitter taraftarının aktifleşmesine gerek yok - etkileride yok - zararı çok var. bunların hepsi o kitleye hizmet ediyor.

Kazayla bu bedeviyi getirirlerse çok yeni küfürler icat edebilirim. Olmuyor kardeşim biz de olmuyor! Her gelen Arap futbolcuyu göndermek için 40 takla atıyoruz sonra. Aklınızı başınıza alın.

adamlar becerikli değil ki - baskı olunca daha da saçmalıyorlar zaten.

Tominay tatili - Wendel kaçamağı gibi dolaşıyorlar boş boş.

Baskı yokken onları dolaşığ dolaşıp pişkin fotolar çektirip döndüler.

Baskı varken de gidip Jelert iel Sara geldi.

Sara zaten oturdu Jelert olmadı. Ama zaten Championship'ten ve Danimarka'dan oyuncu almak zor değil para ile ikna edebiliyorsun.

Edemesen zaten gelmezdi bunların Albayrak'tan hallice iletişim becerileri ile.

10 milyon teklif etmissiz ama biz sag beksiz kaliyoruz. Jelert +2 milyon verin olur deyince bizimkiler masadan kalkmis.

Niye samiyen napti ki hareket cekiyorsun?
ani herif sürekli bir şey yazıyor - etkileşimini alıyor

yaptığı şeyin altı boş çıkınca sonucu yok - tivitterda baskı ve stres artıyor. bunun hiç bir getirisi yok.

fabrizio taglemeler etmeler artislikler ...1 saat sonra X teklif yapıldı , onlar şunu istiyor yazıyor.

kime ne yararı var ?

Baskı yokken onları dolaşığ dolaşıp pişkin fotolar çektirip döndüler.

Baskı varken de gidip Jelert iel Sara geldi.

Sara zaten oturdu Jelert olmadı. Ama zaten Championship'ten ve Danimarka'dan oyuncu almak zor değil para ile ikna edebiliyorsun.

Edemesen zaten gelmezdi bunların Albayrak'tan hallice iletişim becerileri ile.
linç faktörünün olmadığı ortamda Jelerti hemen sallamıyorum ben asla , kullanmadık bile

orda eleştirim okan hocaya , herif solda da oynayabiliyor misal ama berkan / kaan jelertten yukarıda oluyor nasıl oluyorsa.

eldekini kullanmama gibi negatif yanı var okan hocanın.

Doue rezaleti üzerine oldu o iş - birde brikmiş kupa-dernek turları , transfer habri yerine yamaç parşütü görmüş olmamızın getirdiği birikmişlik.

örnek , Köhn / Jelert gibi adamları atıyorum Notthingam forrest aldı - oynattı verimde aldı - burda ne deirz "yapan yapıyor" ... net kullanmadan bence bilemeyiz böyle şeyleri. Köhn kontenjan açılsın dye feda edildi, şu an jakobs ile sola gayet iyi alternatifti bana göre.

ama hocanın kafasında 2 mevki yedeği berkan. 2 mevki kaan'ın . Sara / Tor alternatifin yok . Mertens yoktu (sezon başı için konuşuyorum tabi) - Ahmed hamle olarak sara / mertens / BAY gibi bir şeyleri izleyeceğiz.

ama 1 adamın 2 3 yere hizmet edip her daim mercek altında kalması hoş bir durum değil.

Almayacagiz bunu samiyen ergeni

Ağzımın içinde ceviz olan Acun kadsr şu işi beceremiyorlar

Saçma sapan adamlarla ilgilenip ayar yiyip başa dönüyorlar. Jelert'i satın bari kasada para olsun

kuzey afrika menşeili olunca hep bir soru işareti.

İzlediğim en iyi video kendisiydi ve Genk de şampiyonluğa oynuyormuş. Keşke 3 maçını filan 90 dakika izleyebilsem.
Alsak bile yüksek maaş verilmesin ki hedefi olsun.
Aslında Jelert de dahil olabilir.

1 Görüşme.

"merhaba SA"
"AS"
"Eyw..."
"Bye.."

Skills izledim de geldim sevdim ben bu adamı hırslı,dribling yeteneği var. 77 numara giyen bek kötü çıkmaz . 23 yaşında ben onay veriyorum ALINSIN.

Geri
Üst Alt