Tier 1 Galatasaray, Emiliano Martinez ile Görüşüyor

Bu transferin omasi, izledigimiz son derece tanlış yolun doğru sonuca ulaşması anlamına gelebilir

Başka türlü yönetim götü kurtaramaz zaten ama Aston kalecisiz kalacak, bırakmayabilir

Çingen pazarlığından vazgeçip Osimhen’e nasıl 75m€, Singo’ya 30m€ gömdüysek kaleciye de gömmemiz lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Edersona 12 13 ve yuksek maas vermek yerine martinez cok daha iyi kaleci ama ederson la neden okadar uğraştık o da cok garip

Hayvan gibi para saçıp her bölgenin açıkta kaldığı gördüğüm en rezil transfer dönemlerinden birini yaşadık geçmiş olsun.

En önemli eksik bence kanat ve orta saha, kaleciye parayı basıp avrupada bizi kurtarmadını beklersek 5 yer geliriz her maç.

Abicim plan falan yapılmadı işte. Niye onla görüştük, niye bununla görüştük demek saçma.

kumar oynadı yönetim 1-2 kaleci transfer dönemi bittiğinde illa boşta kalacaktı. Öyle de oldu, Onana ve Dibu açıkta gibi şu an. Aston ve biz kaldık piyasada kaleci almayan, ya Aston Martinez’i tutacak biz Onana’yı alacağız ya da şaşırıp Onana’yı alacak, biz Martinez’i alacağız. İkisi de düşmezse alternatifsiz kalırsak B planları bence PSG’den Safonov’u kiralamayı deneyecekler

Bilmiyorum da Martinez Icardi’nin sefiri olduğu takıma gelmez gibi hissediyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Görüşün tabi ya uyutun taraftarı, anca görüşürsünüz. Taraftarın duyguları kimin umurundaki zaten?

Geri
Üst Alt