Galatasaray, Emirates ve Gazprom İle Görüşüyor

Gazpromda büyük bir marka Şampiyonlar Ligi'nin resmi sponsoru ve Avrupa'daki doğalgazın bir çoğunu bunlar karşılıyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gazprom'un sponsor olduğu kulüpler : Chelsea (Forma sponsoru değil) , RedStar Belgrad , Zenit , Schalke

Emirates'in sponsor olduğu kulüpler : Arsenal , Real Madrid , Milan , PSG

Emirates daha çok tanınıyor Gazprom'dan . Belki Avrupa çapı olmasa da Dünya çapında daha çok tanınmış . Bizi Avrupada tanımayan yok zaten . Hedef Dünyaya açılmak diye düşünüyorum . Hem formada daha güzel duruyor .

Diyelim Gazprom 12-14 verse Emirates 9-10. Emirates mi dersin @Yasin Yıldırım ? Para su an icin en önemlisi.

Reklamın şekli mi olur Emirates'in bu kadar sevilme nedeni ne ?

Gazprom'un sponsor olduğu kulüpler : Chelsea (Forma sponsoru değil) , RedStar Belgrad , Zenit , Schalke

Emirates'in sponsor olduğu kulüpler : Arsenal , Real Madrid , Milan , PSG

Emirates daha çok tanınıyor Gazprom'dan . Belki Avrupa çapı olmasa da Dünya çapında daha çok tanınmış . Bizi Avrupada tanımayan yok zaten . Hedef Dünyaya açılmak diye düşünüyorum . Hem formada daha güzel duruyor .

Ben katılmıyorum güzel duruyor diyede sponsor alınmaz başka kulüplerin sponsorlarindan ayrıca bizene para konuşur usta bu devirde a.madridin sponsoru Azerbaycan firması mesela ben sponsor almam diyen Barcelona bile formasinda katar yazıyor yani iş artık biraz maddi kimse görünüşe bakmaz

Ben katılmıyorum güzel duruyor diyede sponsor alınmaz başka kulüplerin sponsorlarindan ayrıca bizene para konuşur usta bu devirde a.madridin sponsoru Azerbaycan firması mesela ben sponsor almam diyen Barcelona bile formasinda katar yazıyor yani iş artık biraz maddi kimse görünüşe bakmaz

O senin fikrindir saygı duyarım . Ama bizim gibi 2.sınıf kulüpler için öncelik markayı geliştirmek olmalı . Marka geliştikten sonra paralar da gelir diye düşünüyorum .

CL'nin sponsorlugunu almıs bir firmanın reklamını yapmakta fayda var :2_thumbs_up_-_animated:

Bence yine Türk Telekom'a kalacağız.

Teklifler bence istenenin çok altında.

Denizbank ile yapılan temaslarda ayrıca bu bankadan alınan kredilerden forma sponsorluğu karşılığında talep edilen rakamın bir kısmının düşülmesi de bir başka seçenek olarak masada.

Böyle birşey çok saçma ve amatör işi olur. Yıllık 5 milyon + borcumuzdan bir kısımın silinmesi veya faiz indirimi gibi hayali saçma şeyleri kabul edersek çok çok çok kötü.

Son noktayı koysunlar artık.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Geri
Üst Alt