Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
en son oynatmıyorlardı adamı yaw hatta 2 defa affedilip kadro dışı kaldı. yani celta dünden razıdır göndermeye ama kimse riske edemiyor bu kadar sorumsuz bir adamı almaya.Haberde Emre'yle anlaştı deniyor, Emre'yle anlaşmak haber değeri taşımıyor şu aşamada. Önemli olan Celta'nın şartları.
en son oynatmıyorlardı adamı yaw hatta 2 defa affedilip kadro dışı kaldı. yani celta dünden razıdır göndermeye ama kimse riske edemiyor bu kadar sorumsuz bir adamı almaya.
kısaca beyinsiz diyebilir miyiz rtasBence sorunu tek karakteri degil. Almanyada izledigim maclarda resmen oyun zekasi eksik oldugu belli oluyordu. Sahada yanlis karar vermeyi baya seviyordu. Pas atma sansi varken calima gitmeyi seven, defansa cok yardim etmeyen ve fazlada kosmayan adam.
Hoca adam ederse bile anca joker olur bizde. Feghouliynen beraber kanat olarak baslarsak avrupada, acayip eziliriz iyi takimlara karsi.
Celta da yılda 3 kere kadro dışı kalıyor , celta ile anlaşmak Emre Mor ile anlasmaktan daha kolay olurHaberde Emre'yle anlaştı deniyor, Emre'yle anlaşmak haber değeri taşımıyor şu aşamada. Önemli olan Celta'nın şartları.
Defansa yardım etmeyen adamı hoca oynatmaz. Şu haliyle türkiye kupasında oynar o zamsn anca.Bence sorunu tek karakteri degil. Almanyada izledigim maclarda resmen oyun zekasi eksik oldugu belli oluyordu. Sahada yanlis karar vermeyi baya seviyordu. Pas atma sansi varken calima gitmeyi seven, defansa cok yardim etmeyen ve fazlada kosmayan adam.
Hoca adam ederse bile anca joker olur bizde. Feghouliynen beraber kanat olarak baslarsak avrupada, acayip eziliriz iyi takimlara karsi.