Tier 1 Galatasaray, Eren Elmalı ile Anlaştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada abartıldığı kadar kötü bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum, yedek solbek olarak idare eder.

Kasımpaşa'da çok beğendiğim, keşke bizde oynasa dediğim bir oyuncuydu. Bizim takımdaki Türk topçular bir şekilde prime hallerine bürünüyor Okan hoca ve Florya suyu sayesinde. Transfer edersek çok sevineceğim net.

Trabzonspor 2.5 senedir bitikleri oynuyor çocuğun şanssızlığı en kötü Trabzonspor dönemine denk gelmesi oldu ne hoca ne kadro hiçbir şekilde istikrar yok.

Düzenli bir takımda çok daha iyi olacaktır hatta potansiyeline ulaşabilir rayından çıkan treni tekrar aynı rayına oturtursak fazlasıyla katkı alabiliriz.

Düz, dar alanda hantal ve sakar bir oyuncu. KP da iken makul bedelle denenebilir diyordum ama TS performansı hiç de iç açıcı olmadı; o yüzden ilk ciddi teklife yapıştırmak istiyor TS.

Kadroda en az 2 sol bek orijinli futbolcu olması lazım, 3 kulvarda mücadele ederken.
Sınırlamalar dolayısıyla iki sol beki de yabancı yapmak hiç akıllıca olmaz.
Elimizdeki yerli sol bek orijinli futbolcu sayısı da 0.
Haliyle 1 yerli futbolcu almamız gerekiyor şu anda bu bölgeye.
Yerli havuzunu düşününce benim aklıma sol bek için daha iyi bir isimde gelmiyor. (Rangers’da oynayan Rıdvan’ın güncel durumu hakkında hiçbir bilgim yok.)
Ütopik bütçeler ayrılmadığı müddetçe, 3 milyon civarlarında bir bonservisle, alınabilecek bir oyuncu olarak görüyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Türk olmakdan baska ne kabiliyeti var bu herifin? Yabanci olsa max hataysporda senelik 300 bine oynicakdi. Sistem vasat türk futbolculari zengin etmek icin kurulmus

10 m verip sık sakatlanan yabancı bir sol bek ile sezona başlayıp 3.5m verip sırf Berkan'dan daha iyi olacak diye beğenilmeyen bir yerli sol bek almak nereden bakarsan bak iş bilmezliktir.

bana çok savruk geliyor. milli takımda da hiç begenmiyordum. inşallah bize gelince toparlar. gelirse tabi.

Yerli bek olarak zaten çok kısıtlı alınabilecek ideal oyunculardan biri ayrıca sol beki yedeklediği kadar da sol stoper kısmını yedekleyecek hoca muhtemelen bazı maçlarda jakopsu sol stoper oynatacak tabi 3 lünün solu

Istisnasiz izledigim her macta hatali ve kotu oynuyordu. Bizim mac, FB maci dahil. Bu cocuk nasil Trabzon'da oynuyor derken adam Galatasaray'a geldi. Nasip ne enteresan..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt