Radu çinde kalmaya karar vermiş aldığı ücret yüksek zorladık olmadı, Bu adamları dizginleyemezsin salacaksın oynayacaklar, tabi set oynamak istediğinden buna uygun olan Barış - Yiğit - Göksenin - Motum - Berke 5'i de iş yapar ama fark yaratmaz, Hamilton - Macon - Hunter - Whittington - Williams bu takımı salacaksın fark yaratır, hızlı eller, switch e dayalı baskılı savunma, yüksek tempo açık alanda yok edici ve show dökme, geçen seneki takımlar da bir kaç oyuncu uygun olmamasına rağmen Webster - Auguste başlıca ekseni üzerinden bunu yapıyordu, alacakları çok yönlü 3-4-5 ile bu takımın önünde kalabilmek maçlarında tempoyu düşürebilmek çok zor, Motum dışında savunma da problemli adam da yok, kolay kolayda rib verecek oyuncu yok match-up larında. Bu takıma post up yapacak değil benim şahsi fikrim enerjiyi tavan yaptıracak oyuncuya ihtiyaç vardır, bizim 2 yıldır en büyük hatalarımız bu oyunları set oynamaya çalışan isimleri eklemek örn: Klobucar - Arapoviç bunlarla maalesef olmaz ama geçen sene Moore - Arapoviç dışarda kalıp Poyhterss devreye girince kabuk değiştirip yine şahlandık, maçlar iptal olmasa kura durumuna göre büyük ihtimal Efes'le final oynayacaktık.