Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı(Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasıl bi takım lan bu. 9 sayı önde girip bi çeyrekte 8 sayı geriye düşüyor. En ufak bi tepki direnme yok. 766678 yıldır erkek takımı çalıştırmamış bi koç ve bi sürü ruhsuzu bi araya getirmek de kolay iş değil.

Ertuğrul'u yollamasak pek iyi yerde bitirmezdik belki ama küme hattında da olmazdık bence.

olur gibi, bu sene başı transferleri o mu yaptı, başkası mı bilmiyorum ama müthiş tırt isimlerdi. takıma savunma yapabilen 4 numara lazımken guard filan aldıran diğer hocalar da son toprağımızı attı gibi.

olur gibi, bu sene başı transferleri o mu yaptı, başkası mı bilmiyorum ama müthiş tırt isimlerdi. takıma savunma yapabilen 4 numara lazımken guard filan aldıran diğer hocalar da son toprağımızı attı gibi.

Sezon içi transferlerle düzeltirdi bence. Önceki 2 sene transferleri kötü değildi bu kadar.

Sezon içi transferlerle düzeltirdi bence. Önceki 2 sene transferleri kötü değildi bu kadar.

whittington, poythress, ben moore'un yerine 1 adam alamadık yav, ki bu 3'ü 1 sezon içinde aynı takımda oynamıştı yani. motum'u tek başına bırakmak ertuğrul hocanın harakirisi gibi oldu ama kalsa 1 tane 4 numara aldırırlardı heralde. gerçi zalgiris haberlerinden sonra bayağı arası bozuldu heralde ''yönetimle''. kalsa da adam 4 numara istese çin'de 40 sayı atan bir amerikalı guard filan alırlardı. bu yıl tüm hücrelerimizle küme düşmeye layık işler yaptık işin doğrusu.

Boş boş üçlük denemeselerdi öndeydik şu an. Şutörsüz takım el üstü üçlük atıyor

inşallah küme düşersiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt