Bugün ilk defa Ekrem Memnun'dan maç sonu uygun tercihler gördük.Özellikle maç sonu hücum savunma değişikliği belirleyici oldu.Her ne kadar maç içinde uzun süre dalıp aldığımız maçı kaybetme noktasına getirse de son 5 dakikayı iyi yönetti.Sürpriz oldu benim için.Takimda da bariz şekilde kadro yetersizliği ve kadro mühendisliği hatası var.Saf yetenek De Bost,Percell ve pozisyon oynamayı bilen Kravish dışında enteresan bir oyuncu grubu var.Sadik dışında katkı veren yerli yok gibi (o da fiziksel olarak yetersiz, vitaminsiz her genç Türk oyuncu gibi). Beş yabancı oynayınca takım ritim tutup artı 15 sayı fark atıyor, faul problemi ve oyuncu değişikliği başladı mı eksi 20 sayı fark yiyor.Ha bu kadar paraya bu takım yapacak bir şey yok derseniz haklısınız derim.Tek eleştirim birbirine benzer oyuncu tipi yerine farklı oyuncuları seçsek bir üst seviyeye çıkacağız gibi.Blacksaher-Kravish ikilisi toplasan bir pivot etmiyor.Melo Bost'un yanında çırak gibi kalıyor.Duzen dışı sokak basketbolu ile ancak başaltı pehlivanı gibi kalıyoruz.Geçen seneki pompacı takımdan sonra yine de basketbol heyecanı yaşatan bu oluşuma teşekkür ediyorum ancak basketbol dinamik bir süre;,Bost, Percell, Sadık gibi diğer seçimleri de doğru yaparsak ve takıma katkı verecek Sinan, Berk, Doğuş gibi iki üç yerli daha bulursak daha iyi olacaktır takım.Son olarak sezon başı değerlendirmemde Efes, Fenerbahçe ve Karşıyaka sonrası 4-8 arası bir yerde olacağımızı söylemiştim ve şu anda bulunduğunuz yer sürpriz değil.En azından Türkiye Kupası oynayacak bir sıralamada bitireceğiz ilk devreyi.Daha iyisi için daha fazla yatırım ve daha doğru tercihler şart.