- 4 Ağustos 2009
- 90.235
- 71.197
- 5.188
Hocamiz buyuk bir galibiyet aldi tebrik edelim.ondan önce blok tokatına faul vermişti ona saysınlar üstad
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocamiz buyuk bir galibiyet aldi tebrik edelim.ondan önce blok tokatına faul vermişti ona saysınlar üstad
Aldilar mi bizi eurocupa Kelsey bana zevk veriyor hakikaten. Seneye inşallah tutarlar diyecem bu yönetim kaptirirErkek basketbolu bosverin, kadın basketbolda Eurocup'u alacağız
Evet hem de GSye çok aykırı bir şekilde ballı kura çektik.final oynamamızı bekliyorumAldilar mi bizi eurocupa
Kelseyi kaptan yapsinlarEvet hem de GSye çok aykırı bir şekilde ballı kura çektik.final oynamamızı bekliyorum
Evet hem de GSye çok aykırı bir şekilde ballı kura çektik.final oynamamızı bekliyorum
Prag alamaz miFener’de ilk defa EL alabilir. Tüm Rusları elediler. Favori oldular. Bu sene alamazlarsa sağlam dalga geçeriz. Bizim şubedeki iş bilmezler transferleri yapsaydı EL’de devam ediyorduk.
Prag alamaz mi
elendik mi avrupadan erkek basketteErkek basketbolu bosverin, kadın basketbolda Eurocup'u alacağız
Valla kazanamayabilirler, Alina olmayınca çöküyorlar.Fener’de ilk defa EL alabilir. Tüm Rusları elediler. Favori oldular. Bu sene alamazlarsa sağlam dalga geçeriz. Bizim şubedeki iş bilmezler transferleri yapsaydı EL’de devam ediyorduk.
Hayır Clde devam ediyoruz, Dijon'a karşı rövanş maçını alabilirsek.İlk maçı evimizde kaybetmiştikelendik mi avrupadan erkek baskette
Grup maçıydı, ilk maçtı. Eleme maçı değil.Hayır Clde devam ediyoruz, Dijon'a karşı rövanş maçını alabilirsek.İlk maçı evimizde kaybetmiştik
Evet öyleymiş teşekkürler düzeltme içinGrup maçıydı, ilk maçtı. Eleme maçı değil.