Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı(Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
38-29 gibi bir skor var anladigim kadariyla
aleyhimize

biri salonun elektriklerini falan kessin de bu saçmalık daha fazla devam etmesin yahu. Bu ne biçim basketbol

Takım olarak 6 asist yapmışız :) Bu seneki halimizin özeti esasında.

Hatırlıyorum 2000'lerin ortalarında maçları NTV verirdi Edremit falan ilk defa duyduğum takımlara kaybederdik ne playoff yapardık ne küme düşerdik.

ÇARE:

semsettin_bas_yunan_takimi_gibi_karsilandik_h5119_ae745.jpg

Hain Dursun dinozor Kunter'i alıp başına çalabilirsin.Bu senede 4 milyon dolar heba oldu.:mad:

Bunlar Ataman’ı gidip geri asla getirmezler, en azından Mahmuti gelse bari bu sezon için. Kunter’den kötüsü zor bulunur, bizden boktan olan Fransa Liginde hocalık yapmaktan başka numarası olmayan adamı getirdiler takımın başına.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mahmuti süper olur Kunter denen morondan çok iyidir ligde kalırız en azından

sn ORHUN ENEyi kulubu devr almak uzre kulup binasina davet ediyorum

Galatasaray Odeabank'ta üst üste gelen kötü sonuçların ardından Erman Kunter'in yerine Murat Özyer'in geleceği iddia ediliyor. (AMK)

Hatırlıyorum 2000'lerin ortalarında maçları NTV verirdi Edremit falan ilk defa duyduğum takımlara kaybederdik ne playoff yapardık ne küme düşerdik.
Edremit değil :D Erdemir :) Ereğli Demir Çelik Fabrikalarının sponsor olduğu takım.Sponsorluktan çekildikleri için artık öyle bir takım yok şuanda TBL de

Galatasaray Odeabank'ta üst üste gelen kötü sonuçların ardından Erman Kunter'in yerine Murat Özyer'in geleceği iddia ediliyor. (AMK)

Arkadaş her seferinde bir öncekinden kötü koçu bulmayı nasıl başarıyorlar bunlar böyle?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt