Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı(Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Angola 3/13 üçlük isabeti. %20’lerde atıp bu kadar top kullanmak

Avrupalı adam lazım takıma afroamerikanları doldurmuşuz iq yerlerde

Bukadar tuglaciyla 40 3 luk atmak buyuk yurek ister

Yunus emre sonsırma angoladan da ennisten de iyi. İki oyun kurucuyla oynayalım bari

Turgay denen herif bugün istifa etmek zorunda bu nasıl bir rezilliktir ya

Ben 10 senedir söylüyorum. Bizim ligimiz çok iyi bir lig. Euroleague takımlarının bile bizim FIBA CL, Eurocup takımlarından adam aldığı bir lig. Dolayısıyla bütçenin denk olduğu takımlardan oyuncuları kopartmak suretiyle çok iyi kadro oluşturabiliriz.

Misal Alpha Kaba gibi bir 5’i çok ciddi rakibin yoksa gidip getireceksin. Onuralp Bitim’i getireceksin, Yiğitcan Saybir’i sen kiralayacaksın. Decker gibi adamları sen kapacaksın.

Ben 10 senedir söylüyorum. Bizim ligimiz çok iyi bir lig. Euroleague takımlarının bile bizim FIBA CL, Eurocup takımlarından adam aldığı bir lig. Dolayısıyla bütçenin denk olduğu takımlardan oyuncuları kopartmak suretiyle çok iyi kadro oluşturabiliriz.

Misal Alpha Kaba gibi bir 5’i çok ciddi rakibin yoksa gidip getireceksin. Onuralp Bitim’i getireceksin, Yiğitcan Saybir’i sen kiralayacaksın. Decker gibi adamları sen kapacaksın.
BU bildigin beceriksizliktir. Gerci bu yonetim gec geldi.

Braian Angola denen kolsuzu kim transfer ettiyse çıksın hesap versin. Yıllardır basketbol izlerim. Ben böyle berbat bir oyuncu görmedim. Kötü değil çok çok çok kötü bir oyuncu. Yazık verilen paralara!

Yabancılar çok kalitesiz ya. Tamam 25 milyon euro verip euroleage takımı kurmanın anlamı yok ama kaliteli adamlar alın bu ne böyle..

Bir basketbol maçını tiyatro izler gibi anlamaları yok mu. Sadece Galatasaray olunca!!! Şu topu efes veya Ülker calsaydi ooooooo derlerdi..

Hummer aklını kullanmayı unutmuş herhalde. Nerden buldunuz bu adamları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt