- 6 Eylül 2014
- 93.487
- 64.325
- 4.608
Kizma ama voleybol subesini kapatirdim. Basketbolla futbol kalsin sadece. Paralar burays yatirilmaliBelirli bir menajerlik şirketinin adamları gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kizma ama voleybol subesini kapatirdim. Basketbolla futbol kalsin sadece. Paralar burays yatirilmaliBelirli bir menajerlik şirketinin adamları gibi.
İşte X şubeleri kapatınca onların paraları buralara yatmayacak esasında. Neyse şube kapatma konusunda konuşmak istemiyorumKizma ama voleybol subesini kapatirdim. Basketbolla futbol kalsin sadece. Paralar burays yatirilmali
Grupta 2. olunca fazladan maç mı yapıyordukİşte X şubeleri kapatınca onların paraları buralara yatmayacak esasında. Neyse şube kapatma konusunda konuşmak istemiyorum![]()
Evet. Bir 3. ile oynayacağız, 2 maç bizim sahamızda.Grupta 2. olunca fazladan maç mı yapıyorduk
3 maç üzerinden 2 olanın kazandığı şekil demiEvet. Bir 3. ile oynayacağız, 2 maç bizim sahamızda.
Evet.3 maç üzerinden 2 olanın kazandığı şekil demi
bu adamı da böyle çıldırttınız ya helal olsun
Yok ya yanlışlıkla gönderdim o sebepten.bu adamı da böyle çıldırttınız ya helal olsun
noldu ya maç başlamadan mağlup mu olduk?