- 16 Ağustos 2022
- 285
- 184
- 118
Bana Tibor Pleiss'ı andırdı baya... Çok benziyor hem boy, hem şut, hem de oyun açısından. Güzel transfer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende Tiborun kalıplısı diye geçirdim aklımdan ilk seyrettiğimde .Bana Tibor Pleiss'ı andırdı baya... Çok benziyor hem boy, hem şut, hem de oyun açısından. Güzel transfer
gs basket'e geçebilirim tekrar
İkili dışında savunması nasıl, caydırıcılığı var mı yoksa hücumda atıp savunmada gelene gidene yol mu veriyorHücumcu uzunlardan dış şutu var. Her sene üstüne ekleyen tiplerden son 2-3 senedir piyasasını arttırdı zaten Sırbistan milli takımına da seçiliyor artık. Oynadığı kulüpte ekonomik sıkıntılar var sanırım o sebepten boşa çıkmış fırsat transferi oldu diyebiliriz.
2 yıllık imzaladı bursa ile. Bursa salmaz hem paraya ihtiyaçları yok.Bu arada seneye Onuralp icin tum sartlar zorlanmali. Butce 4.5 civari olursa rahat aliriz.
O cüsseyle ayak çabukluğu defansta mümkün değil zaten Malaga maçına baktım kolay geçiliyor biraz yanına bir 4 bulursak tamamlarlar birbirlerini.İkili dışında savunması nasıl, caydırıcılığı var mı yoksa hücumda atıp savunmada gelene gidene yol mu veriyor