Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.741
- 20.736
- 1.848
buğrahan alınmalı. babası gsli
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vay be Buğrahan ha? Güzel.
Savunma görmeyince sövmeyin ama peşinen söylüyorum.
müstakbel eşi de GSlibuğrahan alınmalı. babası gsli
Toplanalım basketbolla barışıyoruz
Kadın basket için böyle yazmış. Erkek basketi söylüyor. Euroleague’e gitmen için Eurocup almana gerek yok Kadınlarda, açık turnuva zaten. Lig sıralamasına göre gidiyorsun oradaKadın takım için bu sanırım.
Jon Diebler1 sırp kabul edilebilir (veya avrupalı)
1 beyaz amerikalı dahi kabul edilemez.
5 tane siyahi amerikalı olmalı. afrikalı basketçi varsa 1 tane de ondan olabilir.
dibleri hatırlıom ortalama bi heriftiJon Diebler
Aaron White
Thomas Walkup
Ryan Toolson gibi bir beyaz Amerikalı olsa fena olmazdı heis.
Kadın basket için böyle yazmış. Erkek basketi söylüyor. Euroleague’e gitmen için Eurocup almana gerek yok Kadınlarda, açık turnuva zaten. Lig sıralamasına göre gidiyorsun orada
Kadın basket için böyle yazmış. Erkek basketi söylüyor. Euroleague’e gitmen için Eurocup almana gerek yok Kadınlarda, açık turnuva zaten. Lig sıralamasına göre gidiyorsun orada
Kerem övet Kadım basket yazmış şimdi. Tüh heyecanlandık boşuna. Kadın Basket kapatılsın.Bu sezon da Eurocup demiş. O yüzden Erkeklerde biz CL oynamıştık. Kadınlarda Eurocup oynamıştık.
Austin Daye olabilir reis o herif.dibleri hatırlıom ortalama bi herifti
melez alabiliriz benim sevdiğim bi herif vardı powır forvet oynuyodu ismini unuttum şindi
Austin Daye olabilir reis o herif.
Jon Diebler iyi şutordü %57 ile mi üçlük atıyordu bir ara.