Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı(Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon başlamış. Lakin haberimiz yok. Mention atsanıza ulan!!!

Oturu gibi atlet adamlar şu ligde her zaman iş yapıyor.Bizim basimizdakiler aynı tarz uzunları doldurmuşlar takıma.gökşenin yeboah rotasyonunu kurmakda büyük beceri..

Bütçeyi bilmiyorum ama 1_2_4 numara tercihleri ve Türk oyuncu rotasyonu çok iyi olmuş.3 numaraya Goksenin gibi savunmacı bir profil yerine ceza atışı daha iyi oyuncu olabilirmiş,5 numarada da maalesef bu ligin gerçeği atletik siyahi uzun olsa bu maç özelinde çok hücum ribaundu vermedik.Hoca'ya da kızamıyorum çünkü Eurolig seviyesinde düzen basketbolu oynayacaksan sahaya akıl koyacak Halilovic tarzı beyaz bir Sırp oyuncu lazım.Ben olsam 3 numarayı Avrupalı beyaz, beş numarayı Amerikan siyahi uzun yapardım.Belki sezon içinde iş oraya kayabilir.

Bütçeyi bilmiyorum ama 1_2_4 numara tercihleri ve Türk oyuncu rotasyonu çok iyi olmuş.3 numaraya Goksenin gibi savunmacı bir profil yerine ceza atışı daha iyi oyuncu olabilirmiş,5 numarada da maalesef bu ligin gerçeği atletik siyahi uzun olsa bu maç özelinde çok hücum ribaundu vermedik.Hoca'ya da kızamıyorum çünkü Eurolig seviyesinde düzen basketbolu oynayacaksan sahaya akıl koyacak Halilovic tarzı beyaz bir Sırp oyuncu lazım.Ben olsam 3 numarayı Avrupalı beyaz, beş numarayı Amerikan siyahi uzun yapardım.Belki sezon içinde iş oraya kayabilir.
Coach'a gore 3 numara yabancisi Goksenin'den iyi olmamaliymis 😁

Parkede takım var en azından,bu sene izlenir basketbol.Sezon içinde Radebo 'yu ve Sadık 'i çekmezlerse iyi.Sadik'in kollar da kalınlaşmış,topu yere vuran ve şutu olan bir uzunu NBA direkt alır.

Çok bir şey beklemiyorum ama geçen sezondan iyi oluruz bence. Obra'nın kalfasının çırağı yok başımızda en azından.

1696493021656.webp

Altay'ı batıran başkanın şirketi şimdi bize sponsor olmuş :) Gerçi şirket olarak bakmak lazım olaya.

Başantrenörümüz Zvezdan Mitrovic: 6. yabancı transferini yapacağız. Point guard bölgesine takviye yapmak istiyoruz.

Bence atlet pivot daha çok lazımdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt