Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı(Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada 5 saniyeden dolayı top kaybı yapacakken mola ayağına müdahale edip molayı iptal ederek maçın içinden geçen hakem grubuna da boydan gireyim.
Kesinlikle öyle top bize geçecekti de ama gene maçı kaybetmenin yolunu bulurduk sakin geçen bir günde illa ki sinirlendirecek bir branş var.

1697381341595.webp

Eskiden her hafta maçları takip ederdim iyi ki bırakmışım diyorum çünkü takip etmeye değmez bugün futbol maçı yok diye bakayım dedim yine boşa zaman kaybı hatta direk sinirleniyorsunuz. Bu kadar vizyonsuz bir branş olamaz.

Efes ve fenerin bütçesi zaten 20-30 m dolar bizden kat ve kat yüksek ama Telekom ve Karşıyaka desek bizden olsa olsa biraz yukarıdadır ama orta sıra ve alt takımlara karşı bu kadar yetersiz ve yeteneksiz takım kurulmasında bu branşta emeği geçen kim varsa istifa etmelidir.

Galatasaray ekmas adında bir takımın başarılı olma şansı yok zaten ekmas ne lan.

Ekmas diye uyduruk bir sponsor olmadan da bu kadro kurulurdu heralde. Kurulamıyorsa kapatın zaten napcaz biz bu takımı

Şikecilerin zenginleri amatör branşlarına sahip çıkarken bizim bu amatör branşlara bin dolar bile verecek zengin üyelerimiz yok gerçekten rezil bir durum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt