Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı(Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hapoel maçı bosnada ve seyircisiz. Böyle bir kararı kabul eden yönetim istifaya çağrılsa haktır. Çekil turnuvadan daha iyi.

Galatasaray Ekmas
Basket atmas.
Eğer maç kazanırsa,
Üzüntüden uyumas.

Bu yeteneksiz yabancilari özellikle aramışlar yazık lan

Bizi satıp gidin bostu kurtarici diye getiriyorsun o da 30dkda 0 sayı atiyor he. Subeyi yönetenlerde utanma var mi.

Merkezefendi, Samsun, Çekmece gibi takımların olduğu yerde düşme ihtimalin yok o sebeple transfere de lüzum yok.

Bu yönetim özellikle erkek basket ve kadın voleybolda sınıfta kaldı. Amatörde sınıfta kaldı tarzı genel yakıştırmalara tam olarak katılmıyorum çünkü judo, su topu gibi branşlarda başarılılar okuduğum kadarıyla yine erkek voleybolda iyi kadro kurmuşlar sanırım. Lakin bu seneki seçimde yönetimin güçlenmesi şart Özbek, Metin Öztürk, Erden Timur, Dikran bey(verdiği sponsorluklar) ile diğer yöneticiler pek bir şey yapmıyor yada yapsa bile bunu iyi yapmıyorlar gibi. O yüzden Erden Timur'a fazla yük bindiğini falan da düşünüyorum. O yüzden mesela voleybolda daha önce iyi işler yapmış Ali Yüce, Hakan Üstünberk veya daha hevesli o konularla ilgilenen ve projeleri ilişkileri olan yeni yüzlerle bu Mayıs'ta yönetim güçlenmeli.

Eğer böyle saçma sapan işler yapacaksak kapatalım gitsin yok spor kulübüyüz yok şöyleyiz bu işlere hiç gerek yok açık ara futbol kulübüyüz.

Mevcut bütçelerle şampiyonluk zor anca istikrar sağlanır sistem takımı olursan başarı hedeflersin onunda olmadığı düzende böyle kaos yaratacak isimler geri getiriyorlar muhtemelen basketbolu seven arkadaşlar bile yine soğuyacaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt