Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı(Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu yeni moda faulu alır almaz şut pozisyonu almaya açlışmalar çok amatör geliyor bana ama ya ...

3 lüklerde de herif atmak yerine kolunu çarptırıyor faul almak için.

sadığın uzun boya rağmen ekstra şut yeteneği avantaj

geçmişe göre biraz vücutta yapmış. sırık gibiydi.

Kazandığımız takdirde: Manisa KSK ile oynuyor, eğer kaybederler ise 5. oluyoruz, kazanırlar ise 6. tamamlıyoruz.

ulan faul almaya uğraşsanıza - heriflerin hakkı yok pıt pıt yorulmadan fark aç işte.

bizim bu formayı beğendim he.

storeda yok - bide beyaz forma 1.9k ya satılıyor YUH:

Halilolvici çıkar hoca - 3 tane pota altı kaçar mı

ilk çeyrekler
Tofaş 21 - 29 GS
Mersin 24-26 Karşıyaka

pahalı ama yav basket forması için - gerçi hakikaten takımın giydiği ürünle aynı mı bilmiyorum ama.
Artık pahalılık kavramı yok oldu üstad, hangi fiyat ucuz hangisi pahalı kalıyor çok karmaşık... Umbro forma üreticimiz ama iki sene aynı ürünü giymemiz kulüp tercihi mi bilmiyorum bu eksi yazdı, kırmızı formayı hariç tutuyorum tabi. Bu yüzden alınması pek makul değil gibi diğer iki forma ve fiyat düşününce.

Artık pahalılık kavramı yok oldu üstad, hangi fiyat ucuz hangisi pahalı kalıyor çok karmaşık... Umbro forma üreticimiz ama iki sene aynı ürünü giymemiz kulüp tercihi mi bilmiyorum bu eksi yazdı, kırmızı formayı hariç tutuyorum tabi. Bu yüzden alınması pek makul değil gibi diğer iki forma ve fiyat düşününce.
maalesef - ben hala adapte olamıyorum fiyatlamalara. dışarda baya baya küfrediyorum içimden.

tempoyu az düşürüp esktra pasla şutu bulmak lazım gibi

Buğrahan taşıyor şu an ekstra şutlarla

yav satış şutları niye - fark var zaten düşürüp sette oynasınıza yav.

8-10 farkta kontrol edebilecekken ortak ediyorsun skora ...

karşıda Orhun Ene boş koç değil...

Yeni Koç Türk oyuncuların verimini arttırmış ama Prepelic resmen satışa geçmiş. Yabancılar salakça oynuyor şahsen. Bir de pota altı hiç yok gibi takımda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt