Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.590
- 71.081
- 4.918
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok basit para. Fb deki gibi GS zenginleri para akıtmıyor. Fb sonuçta kendi başına yapmadı bunları Ülker ile birleştir ve onların her şeyine kondu salonu da Ülker yaptı. GS'ye bunu yapan olmadığı için yatırım yapmıyoruz.Biz neden basketbola yatırım yapmıyoruz
Halbuki basketbolun bu ülkede kökleşmesinde Beyaz Gölge'den sonra en büyük etken Gaassaray'dır
Ben koçsporun basketbolda bizden daha iyi olmasını hazmedemiyorum, hazmedemediğim gibi de neden bir adım atılmıyor anlayamıyorum
Hele hele Ergin Ataman gibi bir cevherimiz varken
Bu konu hakkında düşüncesi olanlar yazsın lütfen
Telekomla birleşecektik bir ara.Çok basit para. Fb deki gibi GS zenginleri para akıtmıyor. Fb sonuçta kendi başına yapmadı bunları Ülker ile birleştir ve onların her şeyine kondu salonu da Ülker yaptı. GS'ye bunu yapan olmadığı için yatırım yapmıyoruz.
Onlar kabul etmediler sanırım bizimkiler teklif yapmıştı sanırım. Basketbolu tamamen Ankara'ya taşıma salonu orada yapma gibi işler konuşulmuştu.Telekomla birleşecektik bir ara.
Gidelim Ankara'ya orda daha iyi taraftar olurOnlar kabul etmediler sanırım bizimkiler teklif yapmıştı sanırım. Basketbolu tamamen Ankara'ya taşıma salonu orada yapma gibi işler konuşulmuştu.
Onun için Genel Kurul izni lazımdı bir de iş oraya kadar gitmedi sanırım yoksa TT ile birleşmek çok iyi iş olurdu hatta hala olur bence.Gidelim Ankara'ya orda daha iyi taraftar olur
Öyle genel kurula tukiriyim. Sanki bir halt yiyorlarda genel kurul izni eksik olduOnun için Genel Kurul izni lazımdı bir de iş oraya kadar gitmedi sanırım yoksa TT ile birleşmek çok iyi iş olurdu hatta hala olur bence.
Yine burdaymışız
Organizasyonda bir şey yok. Ucube olan bizim heyetBir kurtulamadık şu ucube organizasyondan
Uzatılmadı ise son yıl galiba, yanlış hatırlamıyorsam tabiBir kurtulamadık şu ucube organizasyondan