Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı(Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2013-14'ten sonraki en iyi ilk yarı performansımızı yapmışız. 11 G, 4 M. EuroCup'ta da gruptan çıktık.

Açıkçası hakkı verilmiyor bu takımın. Daha kötü sezonlarda tribün daha çok doluyordu. Geçen senenin ilk yarısı en çok eleştirenlerden biriydim koçu ama ondan sonra iyi götürdü. Bu sene Nigel Hayes dışında her oyuncunun tutulması da önemliydi tabi ki.

Geçen sene pek çok maçı son toplarda kaybettik. Bu sene takım tecrübelendi ve rotasyon genişledi. Artık kulübün de biraz sorumluluk alıp taraftarı çağırması lazım. FB bu kadar kötüyken ligde final neden olmasın? EuroCup'ta başarı neden olmasın?

Kazan, Rytas'ı deplasmanda yendi. Bizim için çok iyi sonuç. Thedore Kazan'a gitmiş bu arada, üzüldüm.
Birazdan da bizim maç başlayacak bakalım. Ben kafa kafaya bir maç bekliyorum.

2 tane transferle (Pg ve pivot) Eurocup'un favorisi olabilirdik. Meydan boştu aslında. Kadın basketbolda da yapılacak 1-2 orta seviye transferle orada da Eurocup'u hatta TR ligini alabilirdik. Fb'nin kağıt üzerinde iyi bir kadrosu olmasına rağmen ligde iyi değiller geçen Elazığ'a yenildiler mesela. Bizim maçta da hakemlerin yardımıyla zar zor kazandılar.

Liglerin tatil oldugu bu zurnaca haftada S Sport 2'yi acarak ekibimizi seyredelim.

Zicayim dacka macina bizim maca gecin

Poytrees miydi ne
Nasil o

ub.mesaji

Monakonun salonu iyiymis

ub.mesaji

18-20 onde bitirdik.Bayagi faul yaptik beles sayi attilar cizgiden.Kesin faul problemine girecegiz mac sonunda

Koç yüzünden +10 bitecek çeyrek 2 sayı bitti, 6 dk da iyi giden 5'e rotasyon yapılmaz, bir anda dengemiz bozuldu, maalesef Webster olmadığı her an kontrol dışıyız şuan için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt