Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı(Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yok yaw durduk yere milletin ağzına sakız olacağız. kalalım

valla baskette şampiyon da olsan gündemi 5 gün filan sürüyor. bir de bu yıl öyle böyle kalsak baştaki arsızlar gene 1 milyon dolar filan harcayıp şubeyi kaderini terk edecekler kuvvetle muhtemel. geçtim gelecek yılı, haziran'a dair bile bir planı-programları olduğunu düşünmüyorum. kalmalarına dair tek motivasyonum yeni gelecek yönetimin 2. ligden takım almayı hak etmemesi üstüne. her ne kadar kim gelirse gelsin galatasaray'ı bir futbol kulübü yapmaktan başka bir vizyonları olmayacağını bilsem de.

para ver lan

Ekran görüntüsü 2021-01-19 160349.webp

küme düşülmeli
şube kitlenmeli

amatör branşlara yapılabilecek en iyi iş dernekten çıkartılıp şirketleştirilmesi olur. galatasaray bu takımların sadece isim, logo ve marka babası olmalı. onun dışında bütün bütçe de yönetim de profesyonellere bırakılmalı. üstünberk tarzı bu ortamda kulüp başkanlığına uygun olmayan ama yöneticilik meziyetleri gelişmiş iş adamlarına emanet edilebilir amatör branşlar.

sponsor ol bağattin şu şekil havaya atalım seni

valla baskette şampiyon da olsan gündemi 5 gün filan sürüyor. bir de bu yıl öyle böyle kalsak baştaki arsızlar gene 1 milyon dolar filan harcayıp şubeyi kaderini terk edecekler kuvvetle muhtemel. geçtim gelecek yılı, haziran'a dair bile bir planı-programları olduğunu düşünmüyorum. kalmalarına dair tek motivasyonum yeni gelecek yönetimin 2. ligden takım almayı hak etmemesi üstüne. her ne kadar kim gelirse gelsin galatasaray'ı bir futbol kulübü yapmaktan başka bir vizyonları olmayacağını bilsem de.
galatasaray Türkiyeyi basketbol ile tanıştıran ilk klüptür. hem 15 yıl hemde 11 yıl yenilmezlik serisi vardır. kapatmak vazgeçmek Vizyonuna yakışmaz.

Guzel transferler yapmışız ya la. Jordan bey stevens hocamla all star seviyesine çıkmış idi. İzleyelim.

bizim sayı yemememiz için rakibin birkaç kez kaçırması lazım. bizimkilerden savunma adına bir hamle gelmiyor hiç

Kimse ribaund alma zahmetinde bulunmuyor. Izleyip bos yere sinir oldum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt