Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı(Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu maçta Jason Keep diye bir uzun gelmişti..

Ben Jason Kidd geldi sanmıştım..☺️

Jason Keep den hemen önce de Donald Little geldi ama çok az oynayıp gitti..

Nick Jacopbson, Ron johnson ve Brian Boddicker diğer yabancılarımızdı..

Play out yılları..

Fenerbahçe bencine atılan şey de gençlik yılları hatası..

Yaa Gerald Fitch diyorsunuz da, tamam 25-30 atıyordu ona da eyvallah fakat bunu 40 tane top kullanarak yapıyordu. Yüzdesi öyle aman aman bir adam değildi. Onun kadar top kullansa Malik Dixon her maç 82 sayı atardı mesela. Ben mi yanlış hatırlıyorum. Arattım bizdeki senesindeki istatistikleri bulamadım ama üçlük yüzdesi %40 bile yoktu diye hatırlıyorum. Çok büyütülecek bir herif değildi bence.

Karşıyaka'nın üçlüsü vardı Hosley, Marshall, Neal iç sahada Lebron, Wade, Bosh triosundan daha tehlikeli ekipti. Sonra Hosley bize geldi Tolliver, Milojevic, Gurovic falan ismen bayağı sağlam takımdık kimya tutmamıştı ama.

jasaitis de iyi adamdı.

ceza aldığımız için 09-10 sezonu çöpe gitmişti ama iyi takım kurulmuştu o sene.

Karşıyaka'nın üçlüsü vardı Hosley, Marshall, Neal iç sahada Lebron, Wade, Bosh triosundan daha tehlikeli ekipti. Sonra Hosley bize geldi Tolliver, Milojevic, Gurovic falan ismen bayağı sağlam takımdık kimya tutmamıştı ama.

Müthiş bir ekip idi. Gary Neal şöyle bir adamdı:

Ribaund alınır 3’e 1 fast break varken durup üçlük atardı. Tam isabet. Aylık 3.000 dolara oynuyordu. Devre arasında sayı kralıyken Barca istedi Karşıyaka 500bin dolar buy out parası aldı Barcelona’ya gitti. İlk etapta çok oynayamadı sonra Benetton’a gitti vs derken sonra Nba, 10 yıldan fazla oynadım sanırım. San Antonio’dayken en iyi 6. Adam seçildi.

O üçlü sayı krallığında ilk 5’te idi. Zaten 1 numara Barış Ermiş oynuyordu. 5 numara maalesef Asım Pars idi. Yedekte de Valantin Pastal vardı, 2 nodan 5’e kadar herkesi yedekliyordu. :asd: (Arada 1-3 dk Serkan Menteşe oynuyordu bir de tombul bir 5 vardı sanki 3-5 dk da o oynardı)Zaten faul problemi olmadığı sürece o 5 40 dakika sahada kalıyordu. Koç da Ahmet Kandemir’di. Sean Marshall da inanılmaz bir atıcıydı. O da Aris’e gitti zaten sezon sonu.

Çok acayip bir takımdı ya o takım, salonda çok izledim, bugün basketbolu en az futbol kadar seviyorsam o takımın çok büyük etkisi vardır bunda.

Müthiş bir ekip idi. Gary Neal şöyle bir adamdı:

Ribaund alınır 3’e 1 fast break varken durup üçlük atardı. Tam isabet. Aylık 3.000 dolara oynuyordu. Devre arasında sayı kralıyken Barca istedi Karşıyaka 500bin dolar buy out parası aldı Barcelona’ya gitti. İlk etapta çok oynayamadı sonra Benetton’a gitti vs derken sonra Nba, 10 yıldan fazla oynadım sanırım. San Antonio’dayken en iyi 6. Adam seçildi.

O üçlü sayı krallığında ilk 5’te idi. Zaten 1 numara Barış Ermiş oynuyordu. 5 numara maalesef Asım Pars idi. Yedekte de Valantin Pastal vardı, 2 nodan 5’e kadar herkesi yedekliyordu. :asd: (Arada 1-3 dk Serkan Menteşe oynuyordu bir de tombul bir 5 vardı sanki 3-5 dk da o oynardı)Zaten faul problemi olmadığı sürece o 5 40 dakika sahada kalıyordu. Koç da Ahmet Kandemir’di. Sean Marshall da inanılmaz bir atıcıydı. O da Aris’e gitti zaten sezon sonu.

Çok acayip bir takımdı ya o takım, salonda çok izledim, bugün basketbolu en az futbol kadar seviyorsam o takımın çok büyük etkisi vardır bunda.

Kandemir'in acayip yabancı networku var transferde karavana attığı çok azdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt